StenmarC
Скијач
- Член од
- 24 март 2005
- Мислења
- 2.179
- Поени од реакции
- 50
StormAngel напиша:Тоти ми е најгадна фаца у цела историја на фудбал.
Не знам зошто, ама ненормално го мразам еј. Би го убил!
А да го убиеме заедно за да ни се преполови казната

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
StormAngel напиша:Тоти ми е најгадна фаца у цела историја на фудбал.

Za tie pari ke se najdat pokvalitetni, mladi igraci koi igraat na istata pozicija.Мислиш наградата што ќе ја добиеме ли? хехе!StenmarC напиша:StormAngel напиша:Тоти ми е најгадна фаца у цела историја на фудбал.
А да го убиеме заедно за да ни се преполови казната![]()
![]()
![]()
![]()
guitardemon666 напиша:Абе онај Раул има мрсна и неуба селска фаца............ а АНРИ најмногу оти стална другарми ми дава голој со АНРИ на плејстејшн!
Секоја можна игра на Winning Eleven на PS2 му давам по гол-два со Макај.Gizo напиша:Радикал остана ли некој фудбалер што не те нервира![]()
Radical Boy напиша:Gizo напиша:Радикал остана ли некој фудбалер што не те нервира![]()
Па не е за џабе радикал :lol:
Има улетува по некој, Роналдињо, Ширер и не ми текнува сеа .....
А за парт 4 ќе почекате некој ден :lol:
Acid напиша:Oд странскиве неможам да го "сварам" Гатузо, а од Македонија... комплетната репрезентација, со исклучок на Горан Пандев.
Acid напиша:Oд странскиве неможам да го "сварам" Гатузо, а од Македонија... комплетната репрезентација, со исклучок на Горан Пандев.
Да, ич немаше да ми текне да не го спомнеше - веројатно затоа што ги памтам само тие што ме нервираат. Седловски е океј дечко според мене. Не зрачи негативно, како останатите македонски фудбалери.Radical Boy напиша:Acid напиша:Oд странскиве неможам да го "сварам" Гатузо, а од Македонија... комплетната репрезентација, со исклучок на Горан Пандев.
И Седловски :wink:
StenmarC напиша:Gizo напиша:
:lol: :lol: :lol:
Го мрзам и Анчелоти НАЈМНОГУ НА СВЕТ.... Абе колку се нервирав порано кога праеше измени од типот. Го вади Сидорф, Руи Коста, го става Броки, или Костакурта ... лелелеле да сум сега на местото на Хитлер, знам од каде ќе почнам со требењето