Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата FortuneTeller
  • Време на започнување Време на започнување
Високо , црноманесто момче , со црни очичкиии ... Идеален е таков ... Но вејќе ако не е баш таков може и смеѓ , висок , веќе ако нема темни очиња може зелени , но во никооој случај сини ! =)

Ubava iskrena tolerantna licnost, da ne bide lubomorna mnogu i toj (y)

Прво и најважно е да биде искрен, верен и да ме сака мене, а не моите пари или статус. Да не биде болно љубоморен и да не ми поставува услови. Да сака деца ( општо) и да знае како да се понаша со деца. Изгледот и не ми е толку важен освен тоа да има светли очи во кои ќе можам да видам искреност, болка или среќа.

Vaka prvo mojot tip na devojka go ispustiv ednas(mojata bivsa),pa sega ke mora da ja opisam nea :D definitivno moj tip na devojka
Izgled visoka so ubavi noze :D, nezno lice da ne koristi premnogu sminka, ubava usta i ubavi zabi...
Karakter vaka komunikativna i druzoljubiva,borbena devojka sto ke znae da me izvadi od nevolja jas koga ke zapadnam, da ne e ljubomorna i da e iskrena...stil na oblekuvanje sportski patiki trenerki, na izleguvanje kratki minici i visoki stikli :D (toa e mojata bivsa i moj tip na devojka)

Изглед: Висок, темен тен, црна или смеѓа кратка коса, очи со топол поглед во кој се потонува, нормално граден и не мора да има ренде на стомак, може и мало пивско стомаче.
Карактер: Искрен (реткост во денешно време, ама се наоѓа), верен, свесен за своите способности ама не нарцис или не дај Боже мизантроп, интелектуално поткован и излезен од закрилата на мама и тато т.е. способен да заработува сам.
Ееееј абе ти мене ме опиша
а во делот со очите не топол, жежок поглед имам во кој се изгорува, а не потонува

застарена ти е финтата , измисли нешто ново биди креативен
погрешно си ме сватил ништо не се обидував
--- надополнето: Oct 8, 2011 12:05 AM ---
застарена ти е финтата , измисли нешто ново биди креативен
смешен ми е ептен описот: очи со топол пглед во кој се потонува :D

Сакам високи,слаби женски со убави нозе со доооолга коса,црни(има по некоја и плава јака),средени не многу нашминкани јака задница па и предница.Да не се многу нападни.Плави очи по можност. Сакам кога го одржаваат телото,теретани и слично,а не само седат дома и јадат.И да карактер е многу битен.Ако нема карактер џабе од напишаното горе.
И да ме интересира колку вас женските ви е битна градбата на машкото,набилданост,стомачни и слично...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom