duso jas go imam pokraj sebe,zatoa go cuvam,mazam i pazam nekogas me vadi od koza so negovata kontrola nad mene ,ama priznavam mi godi,bidejki jas imam svoi mani koj toj gi znae i gi prifati nikoj ne e sovrsen nitu pak jas ........neli?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Искрено ти завидувам , ретко некој кога ке си најде хармонија во врската или у бракот , ако е така како со си кажуваш ти посакувам цел живот да е така убавкоduso jas go imam pokraj sebe,zatoa go cuvam,mazam i pazam nekogas me vadi od koza so negovata kontrola nad mene ,ama priznavam mi godi,bidejki jas imam svoi mani koj toj gi znae i gi prifati nikoj ne e sovrsen nitu pak jas ........neli?![]()
Ова сега испаѓа дека ги дискриминирам убавите луѓе што нема врска едноставно не сакам тие луѓе да бидат со мене, заслужуваат нешто подобро. Кај мислам за нивно добро па и уште ме критикувате.Иначе знам дека никој не може да бира дали да се роди убав или не мада нема грдо бебе така да во текот на развојот луѓето се оформуваат некои се поубави некои помалку убави, а ја повеќе ги претпочитам помалку убавите. Можеби пошто си имам набиено комплекси па затоа се дистанцирам од другиве.
А за некој да ме привлече може тоа да го направи и со неговото добро однесување или карактер не мора да биде убав, тие луѓе повеќе ги ценам.
А во врска со блондираново магнет сум за таквисамо што не ги мешам едните со другите знам дека не се сите такви
![]()
Да можеше така лесно да се менува начинот на размислување мислиш се уште вака ќе размислував?
Што имаат они што немаш ти?
Како можеш така да мислиш за себе, дај мењај го тој начин на размислување под итно.
Леле не ми се верува што читам...
Повеќе ги цениш помалку убавите а добри од убавите а расипани?
Уште една неоснована генерализација...
Надворешниот изглед е битен, но е на самото дно на листата и воопшто не е некој којзнае колкав фактор. Многу, многу други работи се потребни кои немаат никаква поврзаност со убавината а кои се апсолутно неопходни. Понекогаш девојката не вреди, па нека изгледа како Адријана Лима.
Да можеше така лесно да се менува начинот на размислување мислиш се уште вака ќе размислував?
Ти викаш дека убавината е на самото дно од листата, а јас воопшто не ја ставам на листата така да џабе го вртиме муабетов кога отприлика за едно исто нешто збориме само од различни гледни точки.![]()
Во ред искритикувај ме не се лутам туку напротив може и грешката да си ја пронајдам.Убавината е на листата на секој човек. Ова е последица на фактот што убавината е тотално релативна категорија. На едни им е привлечно нешто што на други не им е и обратно. Секој со својот вкус
Дефинитивно ти е погрешен начинот на кој се доживуваш самата себеси, самата го изнесе тоа, па си земам слобода да те искритикувамНе е во ред да мислиш дека не вредиш, дека некој заслужува нешто подобро. Што е тоа подобро?
Во ред искритикувај ме не се лутам туку напротив може и грешката да си ја пронајдам.
Што е тоа подобро? Незнам стварно може и ништо да не е но јас едноставно сум таква. Никогаш не сум мислела прво за себе си па после за другите, дали мене би ми било добро со некоја "убава личност" туку како би му било на него со мене, дали некој би го заебавал поради тоа што е со мене и такви работи. Знам дека оваа воопшто не е правилно и дека само лошо на себе си си правам но кога веќе имаш поминато низ еден таков пекол многу е тешко сега да се однесуваш како никогаш ништо да не било. За да се променам треба да се случи чудо или да добијам амнезија па се од почеток да почнам![]()
Во ред искритикувај ме не се лутам туку напротив може и грешката да си ја пронајдам.
Што е тоа подобро? Незнам стварно може и ништо да не е но јас едноставно сум таква. Никогаш не сум мислела прво за себе си па после за другите, дали мене би ми било добро со некоја "убава личност" туку како би му било на него со мене, дали некој би го заебавал поради тоа што е со мене и такви работи. Знам дека оваа воопшто не е правилно и дека само лошо на себе си си правам но кога веќе имаш поминато низ еден таков пекол многу е тешко сега да се однесуваш како никогаш ништо да не било. За да се променам треба да се случи чудо или да добијам амнезија па се од почеток да почнам![]()
Идиоти благо речено...
Со какви ''луѓе'' си опкружена ти?
Камо среќа да беше снижена самодовербата но таа веќе со години ја немаАман бре дечки, кој ви ја снижил самодовербата до толку? Јас разбирам да си свесен за маните, ама до толку?