Кој е вашиот тип на девојка/дечко?

• Креатор на темата Креатор на темата FortuneTeller
  • Време на започнување Време на започнување
10-ина cm пониска од мене, со долга коса еве било која боја нека ама виткана да е мада најмалку сакам плавуши, а најмногу темно црвени.Со витко тело да се знај дека е девојка, а не баба ми :pos: и секако нормални човечки карактеристики. А...и да знае да готви, така поубаво не е лошо, али и да не знај толку јас знам па ќе ја научам :)

Плавуша (може и со смеѓ корен), јака конституција (не сакам нежни типки), тело песочен часовник, бујни гради и јак карактер :). Стално скоцкана и си пази на линија и изглед макар и после 10 години брак :).

Не ми е гајле ако прави скандаличиња или драми повремено само да не ми се качува мене на глава нон стоп (малку и одмор да имам :D) и да ме сака. Другото мање више не ми е толку битно.

И кога е лута да каже што и е а не јас да морам да и читам мисли :).

Готвење, перење, пеглање не ми се битни само да сака деца, тоа мора :).

Уште и да вежба нешто и да ја бива за финансии би било идеално ;).

Смешно не смешно, не е битно, битно е дека јас знам на што мислам и знам како да го препознаам;)
Не се лути одма, се зезав, многу добро те разбирам на што мислиш но само се зезав:)

тело ластико, слатка насмевка, харизматична

Па вака сеа .... да биде височка , да има атлетско градено тело , да има бујни гради , стегната задница . По можност да биде плава али и добри брунети се прифаќаат . И да има светло зелено-кафеави очи (y)

Пуничка, плава, големи гради и гз, убави долги нозе. Сето тоа го има мојта :)

Обично ме привлекуваат високи и силни машки.Е сега под тоа силни не викам дека мора да биде набилдан него малце буцкаст.Не ме привлекуваат коски и кожа.Боље да има вишок неколку килца.Тоа е тоа што се однесува на изгледот.Мада не ми е толку битен изгледот колку што е битен карактерот.Значи пред се да знае да ме сослуша,да ме насмее и да има разбирање.Потоа темпераментен,интелигентен и секако да ме сака.

Обично ме привлекуваат високи и силни машки.Е сега под тоа силни не викам дека мора да биде набилдан него малце буцкаст.Не ме привлекуваат коски и кожа.Боље да има вишок неколку килца.Тоа е тоа што се однесува на изгледот.Мада не ми е толку битен изгледот колку што е битен карактерот.Значи пред се да знае да ме сослуша,да ме насмее и да има разбирање.Потоа темпераментен,интелигентен и секако да ме сака.
Бејбе,ја сум вистинскиот за тебе. <3 :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom