Кој е вашиот прекар?

не ви кажувам, не ми се допага мојот прекар :smir:

најчесто ме викаат по име кате, али често и блонди зашто пред да се шишам бев плава и на сите останато им е тоа и си тераат сеири со мене али не ми смета x)

јас го наследив прекарот од татко ми и ич не ми смета. појкето луге ме знат како луге ме знат ЧАЧЕ отколу како Бојан

Прекарот го наследив од татко ми, ама во деминутив :pos2: ама сега во средно никој не ме вика така... во основно и во маало тоа....

ме викаат балис(т) по татко ми.иинаку сега повеке ме викаат нани по фудбалерот на манчестер.некои ме викаат цаци на галено од славе.и уште многу др неважни имиња

Ицо :kesa: На почетокот на оваа школска година новиот професор по физика (who is a total Jerk by the way <- with a capital J) почна да ми вика така и сите после него :(

Крими затоа што сум Криминалец:))

variacii od moeto ime (Tamara) : Tami,Tam4e,Tacka(damn i hate it) ili vo posledno vreme crazy (and it's true:kesa:)

Томас за посилниот а Шмеки за понежниот пол...

Сите ме викаат Гордон..

Ретко може некој да ме викне ѓавол, нели оти се викам Ангел, а душата им вадам на кантер, или пак трансер или Finity. Како и да е, не сакам со надимаци да ме викат, освен Finity (за одредени личности тоа :pipi:).

nemam poseben nadimak, me vikaat: tina , tin4e, kiki, twity..:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom