Кој е вашиот прекар?

оа, оха, јоули, олја, оле....кој како му текне така ми вика :toe:

У основно Бој4о ме викаа,а сеа у средно Боки или Шваки:pos2::pos2:

Тромбе (дел од припадничките на понежниот пол нагалено Тромби :pipi:) , Тромав, Нуб, Вол (вол официјално зборам не коа ќе ги изнервирам), Мими Симоновска коа ќе ме види ми вика томи-слеер :) антиталент од форумов ме вика срце х)

Најчесто ме нарекуваат по име, ама ете, последно време почнаа и Најти да ме викаат (скратено од Nightwalker, се разбира=)).

неам прекар али од гимназија сите што ме знаат им останало да ме викаат дац...тоа уште од прва година гимназија ми го дадоа прекарот...и ептен сум навикната коа ќе се видам со тие луѓе така да ми се обратат.Чудно ми е доколку други така ме викаат.За сите останати значи кои не ми биле од гимназиските времиња сум само по моето име...и така сакам да си остане :pipi:

Чик, а сеа у ново време само Џ. :)

Маца, Маче ... како ке им текне така:helou:

Охоо......има-Диме,Диме лудиот,бумбар,димуш,домац,чирил,дебел ама повеке по име ме викаат...можда има уште некои што не ми текнуваат но ниеден не го сфакам здраво за готово освен ако не приметам дека е саркастично кажан.

Sram mi e da kazam--Me vikaat Skelet,a imam 45 kg

Ме викаат Дичо и Диме а некад и по име

не сакам да ме викаат нагалено па прекари ми даваат што немаат врска со името ко педер, мали, вол, и најновиот Атиџе :pipi:

КАко што сум пишан тука само без ОТТТ :)

Боца(е) :) Уште од мал комшииве Боце ме завикаа... слатко им било... па ајде така и другарите, макар што ретко ми викаат на прекар..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom