Кој е вашиот прекар?

Ме викаат Гурка, дека така се пишев на Кантер (Британски Гурки), а до пред некој месец една девојка ме викаше Puiutz (читај Пујуц), на Романски тоа значи младенче, нешто као миличко...

Гурка на шведски значи краставица :D

Гурка на шведски значи краставица :D

На форум, едни момци од Германија мислам дека беа, ми рекоа дека значело краставица и ми рекоа..п..и ми ја Гурката аххаахах, абе пези :)

Немам некој посебен прекар освен кратенки од името што не ги сакам ич. А се рачуна тоа дека сите што ме знаат од интернет ме викаат Дивне?:pos: Е за тој прекар имам кажано, Еко ми го рашири наоколу и ме смее, може да ме викате така значи:baeh:

важи дивнеее!!

иначе моето име е мн кратко и чудно и благодарение на него НЕМАМ некои опасни и ужасни кратенќи како шо има дивне!!
у задње време почнаа да ме викаат ферхунде зашо сум била мн лошааа!! демек као сум жарела сум палела,сум зимала шо сум сакала и сум си идела...(а нема блаѓе везе)
а ме викаат и огинче!! па сеа,коа се зезаме се зезаме ама коа сме сериозни,серизно сме шо??

Максо , Марче у последно време незнам што им стана почнаа да ме викаат Биг Л демек многу сум го слушал ама добро е се одвикнуваат . :)

Немам прекар.. ретко некој постар комшија или пријател на моите да ми викне според семејниот прекар =)

Сеа у последно време почнаа да ме викат шефе или директоре а појма немам зошто....:toe: и татко ми така ми вика :pos2:

La Ruz незз зошто една другарка почна така и сите по неа XD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom