Кој е вашиот прекар?

Па најверојатно според сите прописи на физиката и маалската игра и одредба на псевдоними, би го дал мојот конечен одговор Мики.:helou:

Во основно ме викаа Летва или Штица:kesa: (пошто бев височка), сеа Девојко (зафрканција со друштвото), Цреша (оти обожавам цреши) и Стока(дечко ми...долга приказна) и нормално сите можни верзии и скратеници од името (К, Кики, Кри-Кри...)

херкулес :Д

Во средно бев познат под псевдонимот „Рампа“; сега сум познат на работа, помеѓу моите колеги како :„Чоџук“. :)

Во основно ме некој школски ми викаа „буди“ и ден денес незнам зошто и што им значеше тоа...ин аку сега немам прекар...

Ne sum Alexandra btw .. pravilno ime mie samo Sandra :D
A prekari .... Sanniiiii .. Sandy .. ili Sance :D

Прекар ми е Мунѕе и никој не знајт зш, па ни јас. Нек се пустит, то е :)

И две забелешки морам. Разлика не прајте меѓу скратено нагалено име и прекар; прекарите се пишет со голема буква исто ко имињата и презимињата. ;)

Прекар ми е Мунѕе и никој не знајт зш, па ни јас. Нек се пустит, то е :)

И две забелешки морам. Разлика не прајте меѓу скратено нагалено име и прекар; прекарите се пишет со голема буква исто ко имињата и презимињата. ;)

Не лажи, Натка те викет сите.

Шо знам...немам некој прекар али многу често се случува да ме викаат Тањита или кај цимерките познаата како Никита ( ради една типка у филмот Никита - долга приказна ) а колешките од факс ( некои не сите ) ме викаат Вне..многу чест збор од моја страна и останав како Вне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom