Кој е вашиот прекар?

Smeshno, no za onie od povozrasnite prifatlivo - dolgo me narekuvaa Pinki , vo svojata generacija i sredina prva koja bila kaj Tito, i shto bi go rekle denes nekoi so zargon: je..... mi ostana prekar, do skoro

mene me vikaat Natu i mi se svigja najiskreno:vozbud: ali Mila me vika Smoki a neznam zaso:D:D:DDD:D

Хех и мене исто. Понекогаш чапо, понекогаш чапе, али чапе е позасатпено. Иначе поим немам шо значи. Помош?:pipi:

Се викам Александра, ама сите ме викаат Цаци (си немаат врска едното со другото). Кумот беше швалерот на комшиката, Миле, а јас сум била многу мала и сега не се сеќавам зашто ме викал така.:pos2:Инаку повеке сакам кога ми се обраќаат со моето правилно име.

Сите ме викаат Џули уште од многу мала и сите ме знаат како Џули и сега на факултет не ми го знаат сите надимакот и ме викакт по име па дури ми е чудно

Ме викаат почесто по надимак изведен од името, но не ретко може да се слушне Радикалиште (кога сум усрал нешто), или Радикалче (кога некој сака да ми се улиже за да го частам шампита и боза хехеххе)

Радикал го имам добиено според дел во навивачката група на Мзт Скопје, Фемили Аеродром, кој е задолжен за притисок и чии членови секогаш имаат нешто да префрлат, без разлика дали нашиот тим води или губи, без разлика дали се игра против најомразениот ривал или најслабиот тим во лигата, а имаме и изграден посебен однос со судиите. Јас како незваничен лидер на таа мала група, го добив приматот да бидам викан по името на групата Radical Boys

Кратко и слатко, надимак или прекрар, Цики

Актуелното во последно време и + се има задржано така подолго, Вајо ме викаат.
Виолета, Вајолет, Вајо ... :pipi:

Моите најблиски другари/ки ме викаат Ели, :pipi: мојот најдобар виртуелен другар ме вика Еланес. :back: Моите дома не кажувам како ме викаат. :pos2: :)

vo gradinka imav eden prekar kamila posto bev mnogu visoka z razlika od drugite, ic nejkev da me vikaat taka, potoa do 8mo me vikaa coko (skrateno od cokolate) posto imam mosne temen ten, vo sredno sea nemam nekoj nadimak, drugarite me vikaat cuce i taka, doma zavisi od raspoloznie, najcesto sine.. :)

Бајо. :tapp:

Така ме знаат сите, иако повеќе сакам да ме викат по име.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom