Кој е вашиот прекар?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали луѓето ви се обраќаат по име или по прекар? Дали ви смета прекарот?

Дали прекарите кај различни луѓе ви се различни?

pa da mene site drugari dali od sredno ili osnovno site me vikaat DADO !!!

Лудакот или Будалата... Врска неам зашто така ме викаа а се почна од фактот дека неам никакви влакна на јазикот (имам ама во друга смисла :wink: :pos: ) и се што имам при срце си кажувам...

Ми се има десено да и кажам на професорка една дека е ептен лошо облечена и дека ми личи на сељанка од Банско...

не. дадо еднаш ми скрои прекар (аристотел) али нишо ;) .. на тренинг ме викаа ветеран и мелоун зашо ги потсеќав у играта.. ме викале и шепи и сл. по интернет никот.. ама у глобала строго по име..

Искрено, мене на совест ми тежат многу прекари кои им ги имам дадено на луѓето и им останале до ден денес, поготово од средношколските денови.

Архимед, Праска, Јожек, Божиќ, Висок, Софокле, Колега, Шприц, Шабанот, Секси, Симит...

Имам прекар. Во мало ме викаат Зекец, Зекац - на работа Зеко.

Нормално и Мац и Маци.

"Виновник" за прекарот? Мистичен. :wink:

prekarot mi e shtranga , i ne mi preci koga me vikaat taka...

Margaret Thatcher,t.e samo Thatcher.
Kum:dedo mi
Pricina:kako mala obozavav da se vozam so dedo mu vo kola i toa na predno sediste:))ke se vozevme i ke zastanevme da kupime sekeren pamuk,na gospodinot prodavac ke mu kazese"Gospodine edno sekerce za Thatcher"
Po nego pocnaa site da me vikat taka,na ulica,vo skolo,vo drustvo...sega i megu kolegite"Zelezna dama"abe ne se predavam lesno:))
Ova e vo sklop so temata za moeto drustvo imase poseben prekar "Kumovite"obozavavme na lugeto da im redime iminja,"Kiril so brumkilaviot gz","Lena fioakta","Cmar","Viki Srebrova"...

"The Chief" ме завикаа пред 4 и пол години и така си остана. Ич не ми смета иначе:icon_lol:

Торчо! :pos: :pos:

Енд ај факинг лав ит!

Немам прекар, ниту пак некогаш сум имал.

Инаку, во продолжение на постот на Тореадор, Торчо (Торко) во Радовиш, е исто со Дрос во Гевгелија, Специјалка во Прилеп, итн итн. :) :) :)

site me vikaat "kapche", a toa e zatoa sto vo sredno sekoj den se pojavuvav so razlicno kapce vo skolo!!!
a i ne mi smeta;

Мене сите ме викаат тете, кум на тој мој прекар е еден другар .. сум му личела на тетка (пред 5 6 години) .. и сите после него ме викаат така, во почетокот ми сметаше ама веке се навикнав и супер ми е

Гижо, и у основно, и у средно и на факултет

во мојата фамилија има варијации на овој прекар, братучед ми од скопје го викаате Гиже, како и сестра ми, братучед ми од србија Гижа, татко ми Гижо, Гижар итн.

а Лу ме вика Гицко :))))

Немам некој посебен прекар освен кратенки од името што не ги сакам ич. А се рачуна тоа дека сите што ме знаат од интернет ме викаат Дивне?:pos: Е за тој прекар имам кажано, Еко ми го рашири наоколу и ме смее, може да ме викате така значи:baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom