Кој е вашиот музички стил?

• Креатор на темата Креатор на темата Петар-МКД
  • Време на започнување Време на започнување
Све шо излегло од jungle - dnb, breakcore, darkcore, dubstep, techstep..
Ондак, по некој добар рап у стилот на Марчело, Cypress, ишотијазнам..
Ондак Метал, веќе последниве 3-4 години слушам малце поретко, али уше ми се у срце soulfly, pantera, sepultura, slayer, metallica, slipknot, RATM, korn, godsmack, disturbed..
Слушам psytrance, dark trance, и massive trance... Слушам shpongle, слушам Продиџи, слушам Игор Џамбазов, слушам Нирвана, слушам Ѓорѓе Балашевиќ, слушам Рибја Чорба, слушам...
Ма ја у глобала слушам само добра музика :)

House, Trance, Rock, Pop во глобала ова најмногу слушам. Многу ретко слушам Метал барем во овие 3 години...

Се слушам бе, од музика, до лаење на кучиња во малово, до караниците на комшиите кои прекинаа по некоја случајност, како и дивите врапци кои пеат в лето назад во дворот и не ме оставаат око да склопам кога легнувам рано утрински.

А за музички стил, се имам изјаснато :) Воглавно рок (со се и сешто во него), како и други работи, немам ограничувања.

Обожавам sadcore пошто сум меланхолик
Рок и сите правци во него, Indie rock особено
Хип хоп и останати под правци.

Трпам и Хаус, ДнБ, Транс, Техно, Поп, Денс.. на журки секако уживам во овие. :vozbud:

Единствено не поднесувам народни, турбо, и некој хеви дед метал правци..

Обожавам sadcore пошто сум меланхолик
Рок и сите правци во него, Indie rock особено
Хип хоп и останати под правци.

Трпам и Хаус, ДнБ, Транс, Техно, Поп, Денс.. на журки секако уживам во овие. :vozbud:

Единствено не поднесувам народни, турбо, и некој хеви дед метал правци..

Има тема за нештово, бујрум.

Главно рок. нешто метал, нешто рап, нешто електронско, нИшто српско...

Skoro site zanrovi gi sakam i slusam, no najvise merak mi pravi Dzezot, naj naj naj . :)

Цело време метал слушам,секаков вид, најпоќе trash,death,melodic death,heavy,nu metal.
Рок слушам понекогаш,зависи во шо муд сум.Електронско и српско ИЧ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom