Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1(Отец)+1(Син)+1(Свет Дух)=1(Бог)
Де кажи ми вредности за променливите.
Бог? Јас. :smir:
Ајдеееее...Еве уште ден кој штотуку се разбудил...
Ајде сега, замисли, што би било кога на секој тазе приклучен на форумов би требало одново и одново нешто да му објаснувам? Ај троа потруди се и подиспоти се, за да видиш дека за прифаќањето на духовно-етичките категории требит и напор, а не паразитско очекување одговор од некој друг, разбираш...
Не пипајте го Тројството, не сте дораснати да го сфатите.:nesum: Така ни велит Мики1.![]()
1 Jованово 5:7:raz: Ќе можеш ли да ме упатиш во Библијата и да ми кажеш на кое место е спомнато Тројството?
Зашто тројца се Кои сведочат во небото: Таткото, Словото и Светиот Дух; и Овие Три се едно
На соодветната тема..ама не денес..јас се одјаввам..не можев да одолеам заради стихот:wink:..Ќе дозволиш тука да ја продолжиме дискусијава или да одиме на соодветна тема?![]()
Факт е дека доказ за смрта на Исус нема. ...
Баш таа невера и тоа негирање на СОВРШЕНИОТ ПАТ, е причина за секоја катастрофа што се случува од човечка рака!
Најжалното и најболното е што има многу луѓе, кои веруваат слично на она што ти го пропагираш!
Значи цунамито кое пред некоја година уби, удави, стотици иљади луѓе, деца, стари, млади, жени, мажи.... е заради тоа што не верувале во СОВРШЕНИОТ МИЛОЗЛИВ Исус??