Кој е погнасен? Машките или женските

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
Машките се погнасни доказ за тоа е Легенд од форумов :baeh:

Шала:helou:

Сите што не се бањаат, не мијат заби, не користат стикови и парфеми, не си ја вадат шминката пред спиење, не се тушираат често на изгор жешко време, една влошка - еден ден, не мењаат чорапи и долен веш редовно, ждригаат и прдат на јавни места... и тако даље... се гнасни, без разлика на полот. А најгнасни се машките што не ја вадат шминката пред спиење хахаха, нагласувам не сите примери се за двата пола, да не ве слушам одма како мрчите.:smir:

ma ajde bre...

zena ko sho moze da ti prevrti crev u moment nemoze nisho drugo...

vaka nekoja koa ke ja viish od nadvor, natafrena extra-class, iiiiiiiii...ja nosish doma i vikash sobodno istushiraj se ako sakash...a ona "ne be nemora" a se zapotila od zelba...i koa ke se sobleche, koa ke rashiri nozdinjata ... "ververica":uvo:...zinala a na gakite korubi sloj ko srpski kajmak, ushte pechurka ne niknala...

pu j'zk...
b;jaaaaaaaaaaak:tapp:

Зависи од човекот.

Некогаш има нешта кои ме натерале дали едниот или другиот пол е погнасен, но сепак зависи од особата.

Кога би подразмислила тоа со менување на алишта помеѓу девојки ми е толку одвратно, а ни машките не се покусо, баш на одмор ги гледав како си менуваат маици фармерки и дуксери.

За во веце, имам забележано дека женското веце е многу погнасно од машкото.

И то.

Жените повеќе се грижат за секој дел од телото, тоа не ги прави почисти.
Инаку жените прават далеку погнасни работи од машките.

абе се тоа у ред дека зависи од личноста и слични муабети, али сепак ние мушките скоро секад коа би не споредиле со женско ке изглеаме понечисти на прв поглед....али ако погледнеме позади оние 6 кила шминка и слични сра*а, ке се види дека они се тие погнасните што прават све за да изгледаат поубаво одколку што вистина се......макар и гом*а на фаца да турат.........заклучок.....жени дајте бањајте се почесто одколку што се шминкате !!!:pos2: :baeh:

Нема врЗка полот, до свеста и менталитетот е...Палас тука изнајаде еден куп шовинистички г****, али сепак, тоа е негово мислење...Сепак сме слободна земја...инаку се согласуем...постојат гнасни женски не викам не...

хаха абе ја далеку од шовиниста сум:smir: али сепак коа ке ми кажат уше од 6 саат ај чао ја идам да се спремам, а искачаме у 9.....и коа ке ти дојде пред тебе да се поздравиш фацата ти пропага у шминка.....а смрди ко да јадела лук 6 години без престан !!......е за тоа зборам....иначе фала богу има исклучоци.........да беа сите такви сите педери ке станеа !! :pos2: :vozbud:

Сите што не се бањаат, не мијат заби, не користат стикови и парфеми, не си ја вадат шминката пред спиење, не се тушираат често на изгор жешко време, една влошка - еден ден, не мењаат чорапи и долен веш редовно, ждригаат и прдат на јавни места... и тако даље... се гнасни, без разлика на полот. А најгнасни се машките што не ја вадат шминката пред спиење хахаха, нагласувам не сите примери се за двата пола, да не ве слушам одма како мрчите.:smir:
...Со оВа се согласуем најповеќе:salut:

Hmm....aj da glasame, paranoik feminista e ili ne?! hahah:pos2: aj be se shalam ne go gledaj monitorot odma :smir: ......btw vaka taka site go kazuvame istoto, nema nesto kako gnasen pol, samo licnosti i mentaliteti ( da ne kazam mentalni ) :tapp:

Зависи од човекот...не можеш да кажеш и осудиш ниту дека женските се погнасни, ниту дека машките се погнасни...Тоа ќе дознаеме само тогаш кога некој ќе му текне и една анкета ќе направи...ако до сега не се нашол некој таков:)

ma ajde bre...

zena ko sho moze da ti prevrti crev u moment nemoze nisho drugo...

vaka nekoja koa ke ja viish od nadvor, natafrena extra-class, iiiiiiiii...ja nosish doma i vikash sobodno istushiraj se ako sakash...a ona "ne be nemora" a se zapotila od zelba...i koa ke se sobleche, koa ke rashiri nozdinjata ... "ververica":uvo:...zinala a na gakite korubi sloj ko srpski kajmak, ushte pechurka ne niknala...

pu j'zk...
b;jaaaaaaaaaaak:tapp:

Какво лошо искуство си имал со жени,сега те разбирам зошто секогаш користиш поговорки:wink:
Кајмакот расипан бил.

kako ne be, obavezno...ne svakaj se zdravo za gotovo, zasho edna rabota dobra kaj umereniot sarkazam e toa sho toj dozvoluva pravenje na prikaski za i okolu realnosta, megutoa fer e da se kaze vo prvo lice ednina, zasho inache ke prejde u alapachiranje:smir:

хахахаха.. не знам, кој повеќе но знам дека ми иде да повратам кога ќе видам девојка со бело палто јаката целата портокалова од пудра, забите4-5 слоја храна, грутки грутки маскара од пред 2 недели неизмиена... ова е само површно, фасадата, а другарите шо ми расправаат има девојки ми вика: ја соблакам и ПОДИГА,и смрде пу*ката а на прслукот еден прст кир, од бело -> кафено :) блјааааак гадноооо....

Ја мислам побројни се гнасни машки од гнасни женски али мислам дека гнасна женска е погнасна од гнасно мушко

Ејми Вајнхаус е женско а погнасен чоек од тоа нема

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom