Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Барам една рок балада од пред две години мислам, актуелна беше летото, ич не ми текнува како се викаше а знам ептен ја слушав.

Знам дека го содржеше зборот june во насловот на песната или групата. Ептен беше добро песничето.

--- надополнето ---

Не барајте, ја најдов:vozbud:

Ми треба една песна, ја има почесто на рекламеве нешто идеше the bus is on firee, (таке ја слушнав од прв пат, може и не е точен скрос текстот)
rock/pop песна
any ?

Сеа не барам песна, ама зашто не најдов ни соодветна песна, ќе напишам тука. Знаете ли како се вика македонската група од три женски што свират на виолина, придружувани од диџеј?

Може ли да ми каже некој како се вика таа шо ја даваат на JungleTV на репортажата за ибица (мислам) кај шо има прикажано журки и атмосфера на плажа :D

Сеа не барам песна, ама зашто не најдов ни соодветна песна, ќе напишам тука. Знаете ли како се вика македонската група од три женски што свират на виолина, придружувани од диџеј?

Trio Omnia

кој е насловот на песната и изведувачот ПЛИС ХЕЛП

арититити :) така пеј во песната

ова е песна негде од средината на 90-те ама слушам на радио овие недели има некоја нова верзија

како ли се вика???????????????????????????????????

како мексиканска ми делува....

ПЛИС ХЕЛП

Не го знам насловот, ниту изведувачот на песната... само знам дека започнува со зборовите "This is the time..." Ја пуштат во дискотеки и кафичи... Однапред ви кажувам дека не станува збор за песната од David Guetta. :smir:

Мислам дека е оваа
Зеленко? :vozbud:

Mighty Dub Katz - Magic Carpet Ride

оваја верзија ми је најбоља мене

и мене

и фала многу

да си жив и здрав доживотно (шо би рекле од К15)

п.с држ едно зеленикаво :)

арититити :pos2:

Od Elemental pesma, so uste edna rap grupa od hrvatska mislim deka se 3 ili 4 decki, pesmata e nesto za nova godina bozic takvi rabote :)

Znae nekoj kako se vika pesnata ? Blagodaram odnapred. :)

Во текстот се спомнуваше нешто underground само тоа го заушив ,на идол едно ја пееше на крајот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom