Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
.....I lose my girl,I lose my darling,I lose my friend....е рефренот,а останатиот дел мислам дека пее на француски(ако не се лажам)

Барам песна со турски/арапски женски вокал, ја вртат на Антена 5 почесто... Толку знам, кој може нека помага. :D

Gonul Yazar - Ozledigim Sevgili

Ја растурија на Антена, многу добро песниче.

--- надополнето ---

.....I lose my girl,I lose my darling,I lose my friend....е рефренот,а останатиот дел мислам дека пее на француски(ако не се лажам)

Чисто сумњам, али ај види да не е Morandi - Falling asleep.

Gonul Yazar - Ozledigim Sevgili

Ја растурија на Антена, многу добро песниче.

--- надополнето ---

Чисто сумњам, али ај види да не е Morandi - Falling asleep.
...не е .......песната е нешто поп/рок,и ја врте на Life радио мислам

Мислам дека е од Чолич песната, во рефренот пее за некоја Ангелина, но не можам да ја најдам никаде....

п.с. ја најдов!

Песната од 3:48 до 4:22 минути, како се вика ако знаете.

Песната се пушта одма коа ќе се лоадува странава (http://www.daniellinares.com), дали може некој да ми помогне да ја најдам или да ми каже како се вика или да не има некоја идеја како би можел да ја најдам?

Песната на рекламата од Никоб обезбедување? На Канал 5 ја даваат. Зеленко за тој што ќе ми каже.

Не го знам насловот, ниту изведувачот на песната... само знам дека започнува со зборовите "This is the time..." Ја пуштат во дискотеки и кафичи... Однапред ви кажувам дека не станува збор за песната од David Guetta. :smir:

кој е насловот на песната и изведувачот ПЛИС ХЕЛП

арититити :) така пеј во песната

ова е песна негде од средината на 90-те ама слушам на радио овие недели има некоја нова верзија

како ли се вика???????????????????????????????????

како мексиканска ми делува....

дечки...

текстов нешо беше као исток запад север југ,лудо возиме ау... нешто за возење беше песнава... има шанси да ја знае некој? мак рап//

Да не знае некој како е насловот напеснава, спотот беше со едно дете со велосипед патува, мислам дека имаше нешто со generation. :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom