Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Која е песната во позадина на клиочево кај 20:13? Знам дека никој не знае ама ако може на интернет некако да дознаете?

една другарка ми кажуваше слушнала некоја рап песна ама појма нема од кој е..текстот идеше некако ,,ова е сам за себе,сите кој ве ебе'' за првото не е баш сигурно дека е така..плс хелп xD

Сите други кој ги ебе дане е?
Ако е така тоа е Грин Оут - Хиени
А тоа стихот е негде кај четвртата минута.

Луѓе помагајте,ќе ви даам 1000 зеленки за услугава,а ако сака може и зеленките да ги смениме со пиво или кафе :)

Песнава е италијанска,и во песната покрај гласот на пејачот рефренот го потпевнуваат и детски гласови...ама многу добро е склопена...и на google никако не можев да ја најдам според тагови!

позз и однапред благодарам за секој што ќе се помачи да ми ја заврши услугава!:smir:

Ima na edna reklama sto ja davaat kaj nas, i pesnata mi e mn poznata ama ne ja znam kako se vika:( tekstot e

*Hey you pretty boy stay for a while cause I'll show you the time of your life...................................
sekoja pomos e dobrodojdena:)
p.s pesnata e od reklamata na dab:)

Која е песнава што иде на рекламава ?

Испадна дека не постои песна туку е направен дел специјално за рекламта.Го имам и трае 40 сек

eeeeee stv lii:( bas steta bas e jaka pesnickata:)
p.s ke moze nekoa da mi ja pratis ako moes ili da mi kaes kaj se nauga da si ja simanam:)pisi mi pp ako moes :) any way thanks;)

Луѓе помагајте,ќе ви даам 1000 зеленки за услугава,а ако сака може и зеленките да ги смениме со пиво или кафе :)

Песнава е италијанска,и во песната покрај гласот на пејачот рефренот го потпевнуваат и детски гласови...ама многу добро е склопена...и на google никако не можев да ја најдам според тагови!

позз и однапред благодарам за секој што ќе се помачи да ми ја заврши услугава!:smir:

Дај повеќе инфо, вака тешко, барем што стил е и сл.:toe:

Ако зборите за оваа песна/музика (пошто реклами не гледам и не знам за Хјундаи која му е музиката), мислам дека некоја страна наназад го постираа оригиналот -се работи за словачка (како што успеав да прочитам) група, а оваа песна е нејзина преработка. Инаку оригиналот е одличен

Да,да таа е песната на која мислев..Тенкс...:pipi:..сепак ќе проверам назад на некој пост да не го има оригиналот

Jас се мачам еве еден сат и пол, и не ми текнува ич како се викаше песнава, а ја имам на ЦД ама в кафич ми е, така да одручек некое време ќе го добијаш насловот, а ти спремај 3-4 пива :)
Некако Uno Glio се викаше или слично,ама ич не ми текнува.

Jас се мачам еве еден сат и пол, и не ми текнува ич како се викаше песнава, а ја имам на ЦД ама в кафич ми е, така да одручек некое време ќе го добијаш насловот, а ти спремај 3-4 пива :)
Некако Uno Glio се викаше или слично,ама ич не ми текнува.

Абе уживај човек не се форсирај па и ти...здравје деновиве имаш време прати ми ја...а за пивата не се секирај само ти кажи каде и кога! :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom