Sassy
sultan instead of the sultan
Pesnata El chikano-what you don't know wont hurt you sigurno ja znaete no ja sakam istata vo tehno verija...ja slusam na radio sekoj den a na you tube ja nema
Helpppppp

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pesnata El chikano-what you don't know wont hurt you sigurno ja znaete no ja sakam istata vo tehno verija...ja slusam na radio sekoj den a na you tube ja nemaHelpppppp
Ne mozam da se setam od koja pesna e ovoj stih:ne pitaj me zasto noci ponekad su duge ..
Znae li nekoj kako se vika i od koj e ovaa pesna: ne pitaj me zasto noci ponekad su duge ..
Која е песната од нована реклама на ти-мобајл шо ја вртат по телевизија нонстоп?
Која е песната од нована реклама на ти-мобајл шо ја вртат по телевизија нонстоп?
Дента сака да не раздели, ноќта вели чекај не оди. Ѕвездите ја следат трагата.
Ова песна ја слушав на радио мислам, и мислам дека е од Влатко Лозаноски.
Кој знае како се вика песната нека пиши.![]()
http://rapidshare.com/files/368959654/092218070.mp3.html Песнава ја имам снимано од радио на мобилен незз како се вика ај плс некој нека проба да ја најде.
Тумба фест Куманово 1998Македонска песна, мислам дека од некој фестивал беше
една куќа со две жени секогаш е многу тесна...(мислам дека е дел од рефренот тоа):jaj:
само на тоа се сеќавам од песната
На јутуб не ја најдов, ако сакаш на пп од цел фестивал (56 мега).Во својата триесетгодишна кариера, Петранка учествуваше на речиси сите фестивали за новосоздадена песна, што се создаваа во Македонија, од кои ќе останат запаметени песните: "Леонид со мајка вечера" од првото "Валандово", "Мајсторе, мајсторе", "Две калинки", "Слушни ја сестро песната", "Мајка", дуетот со Ѓоко Дончев- "Името не го даваме", хумористичната песна испеана со Ленче Кукиќ- "Една куќа, две жени"...
Тумба фест Куманово 1998
Ленче Кукиќ и Петранка Костадинова
На јутуб не ја најдов, ако сакаш на пп од цел фестивал (56 мега).