Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Српска песна е балада ја пее женско. Точно текстот не го знам но се пее нешто: Ја заминујем светла запаљена остајем ...на на на има нешто/

Вчера глеав она со лила шо е, тие шо пеат. ТОј петтиот шо пееше, ако добро чув испеа песна од Kiss. Ме интересира која беше песната, ако некој глеал д ами каже.

Не дознав, а по текстот не ми ја наоѓа, знам дека во рефренот пееше "Eo eo en la noche, eo eo...".

Можеби ќе се сетиш :)

Уште немам среќа со песнава, изгледа ќе мора да почекам. :helou:

Српска песна е балада ја пее женско. Точно текстот не го знам но се пее нешто: Ја заминујем светла запаљена остајем ...на на на има нешто/

Мислам дека е Aleksandra Radovic - Kao So U Moru

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕј,ја имам една песна да ве прашам ако знаете да ми казете како се вика...Песната е у некој light house стил и е стара неколку години...Од текстот шо можев да го запамтам беше само:You're so sexy sexy sexy...Друго не знам...Пробував да ја најдам на google или на youtube ама коа ќе го пишев делот од текстот ми даваше некоја француска песна(мислам дека беше)...Ај ако некој знае за која песна зборам нека пише како се вика.Фала...
П.С. Песната ја отупуваа на антена пред некое лето:)

Како се викаше таа песната од Каљопи, нон-стоп ја пуштаат на радио?

Ја најдов ... Невиност се вика :)

Ај ако знае некој нека ми каже како се вика песната од рекламата на Т-Мобиле..

Needing your voice, could you be there for me.. Така нешто пее..

Ај ако знае некој нека ми каже како се вика песната од рекламата на Т-Мобиле..

Needing your voice, could you be there for me.. Така нешто пее..

Jа скапав барање и јас ама ништо ја нема на англиски.Иначе песната оргинилот е словачки ова е песната

Барам една постара песна. Беше доста вртена на Мтв (македонска телевизија) пред 4-5 години. Мислам дека е словенска. Ја пеат три атрактивни девојки. Спотот е провокативен, тие се на кревет а постар човек ги гледа. Во текстот се споменува: казак ти му стоп стоп стоп.
Ако знаете помагајте :)

Барам една постара песна. Беше доста вртена на Мтв (македонска телевизија) пред 4-5 години. Мислам дека е словенска. Ја пеат три атрактивни девојки. Спотот е провокативен, тие се на кревет а постар човек ги гледа. Во текстот се споменува: казак ти му стоп стоп стоп.

Не е словенечка, руска е :)
Via-Gra - Stop Stop Stop [барем мислам дека е оваа].

Nu Virgos - Stop stop stop, постои руска и англиска верзија.

Актуелна песна е и оди нешто вака:
so take me to heaven, and tell me I`m yours forever...
Го знае некој насловот?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom