Кој е најубав град во Македонија (слики) и зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А чекај малце,не рече ти дека да не си го фалиме нашиот град оти е наш?И ај жити се кажи ми во шо ти е поубав скопје од Охрид? Во контињерите превртени и во Вардар? А бе оХрид си имаШ езеро,си имаш плажи-летни журки рајјј!!! и вонсезонска тракција-манастирите и се шо е таму.
Лично мене дури и Струмица ми е поубав од Ск
.
Сега да не претерам да не речам и Битола... па и Прилеп.Се ми се допаѓа повеќе од таа лудницата шо е таму.Не сум националиста али не обожавам да живеам со пола Албанци.

па се знае оти струмица е поубав град од ск ... во струмица имаш слобода колку сакаш, шеташ до колку сакаш , ноќен живот лудило , преубави струмичанки , преубави базенти , фини луѓе , карневалски град , трговски центар ГЛОБАЛ , најубав градски парк, детски парк , фонтани , улиците се уредени , има уште да се каже за струмица ..... и дефинитивно СТРУМИЦА НАЈДОБАР ГРАД ВО МАКЕДОНИЈА, после охрид заради езерото, после битола

Кичево!!!
595080Kicevo5-6IX0712[2].jpg

67798989d8[1].jpg

67544Kale1[1].jpg

616767Kale23[1].jpg

722590Kicevo14-15dekemvri1[2].jpg

385174Kicevo14-15dekemvri3[2].jpg

617275Kicevo-Dekemvri7.jpg

416664Kicevo-Dekemvri8[2].jpg

500333TheseDays1.jpg

504143TheseDays4[2].jpg

889301TheseDays9.jpg

Најубав град Скопје нормално:smir:,има премногу места за искачање а не као во другиве градови (Битола-една улица-широк сокак и толку) итн,без лутење,позз до сите :baeh:

Најубав град Скопје нормално:smir:,има премногу места за искачање а не као во другиве градови (Битола-една улица-широк сокак и толку) итн,без лутење,позз до сите :baeh:

прво дојди види после зборај :baeh:
или кога ќе дојдиш само таму те шетаат
ајде да речиме дека е само широк сокак пак неможи да се спореди со ништо
сепак секој град и секое место си има своја убајна шо има врска :salut:

Според мене нема поубави од Демир Хисар и околијата...Еве и самите уверете се во убавината на нашиот крај!!

varos.jpg
Ти да не си ненормален брат:helou:.Ова е манастирот Св.Архангел Михаил во подножјето на Маркови кули во Прилеп.

Скопје а и охрид не е лош:smir:

незнам зависи од лугето мене ми е сегде убаво како шо казав сависи од лугето:vozbud:

Skopje ne go menjam ni za Pariz ;) ama se zivee i vo Ohrid,Struga,Bitola...

Секој си го фали своето....ПРОБИШТИП

а после Пробиштип град кој мене ми е убав БИТОЛА...

skopje.jpg

Поглед на плоштадот и Ристичева палата
Skopje.jpg

Скопје во ефект!
mac_skopje.jpg

Поглед од калето
286706656_a8b5b6cde6.jpg

Турска џаршија

Без конкуренција!Најубаво си е!!!:smir:

Секој си го фали својот град.И на крјот најубав град ќе испадни онај,од кај шо има најмногу кајганџии.
Мене нормално најубав ми е мојот град-БИТОЛА.Таму кај што си израснат таму,ти е најубаво.После Битола следи Охрид.Супер се чувтвувам во тој град.Сакам градови со традиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom