Кој е најдобриот телефон според вас во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Не ќе беше лошо камерата 8 мегапиксели да беше. :( Иначе другите опции му се супер, но камерата би требало подобра да ја направат.
Види ако сакаш добра (квалитетна) камера тогаш купи си дигитален апарат. :) Искрено не ме засега камерата и многу ретко сликам со неа, едноставно некогаш да ми се најде кога не го носам со мене апаратот.
--- надополнето: Nov 29, 2011 11:06 AM ---
Пробај расипи го!
Новиве кивни и ќе се скрши тачот :)

nokia-phone.jpg
Многу зависи за кој модел, претежно тоа се случува на low end телефоните додека на high end моделите се користат многу квалитетни тач панели и прилично издржливи на удар или потисок.

Многу зависи за кој модел, претежно тоа се случува на low end телефоните додека на high end моделите се користат многу квалитетни тач панели и прилично издржливи на удар или потисок.

Да знам само што сеедно колку и да е квалитетен телефонот доволно е еднаш незгодно да падне и ќе направи голема штета, а со стариве нокии се мававме како деца и гајле немаа :)

Да знам само што сеедно колку и да е квалитетен телефонот доволно е еднаш незгодно да падне и ќе направи голема штета, а со стариве нокии се мававме како деца и гајле немаа :)
А и нема што да се скрши, се им е механичко внатре. :pos: Се зезам, ама има трошка вистина.

Овој месец е искочен HTC Rezound според спецификација и тех. карактеристики предничи пред било кој мобилен.

Самсунг Ноте не е ни телефон бе тоа :)

Може да се разговара важно :D Е сега малку плочка е..... Иначе како втора опција би ги ставил Lumia 800, HTC Rezound, HTC Sensation XE/XL, SGSII, iPhone 4S....сите тие се добри телефони. Но од нив ако треба да го издвојам најдобриот...SGSII. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom