Кој е најдобриот телефон според вас во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобар телефон или најјак на изглед?
Да ти падни еднаш овие вие шо ги кажувате како НАЈЈАКИ одма се крши а сте дале неколку илјади 10-20-30 можи и 40 ..
За мене најдобри телефони се : Нокиа оние циглине шо беа најиздржливи , сименс А52 итн......

Да ти падни еднаш овие вие шо ги кажувате како НАЈЈАКИ одма се крши а сте дале неколку илјади 10-20-30 можи и 40 ..
За мене најдобри телефони се : Нокиа оние циглине шо беа најиздржливи , сименс А52 итн......
Simens A52 викаш ?? :pos:

Абе како не, сол више.

SAMSUNG GALAXY S2.. :)

bashka i so kajgana super raboti :P se dvizam sat vreme i malku poveke od mobilnio sega ..

Хм... Имам Blackberry Torch едно 7-8 месеци и сум презадоволен од него, го реметам од зборување и од пораки, 2-3 саати дневно муабет итн. и за сега не го менувам за ништо друго.

Не ме терај да те цитирам по 1000 пати , шо се смееш ко зимзелено бе?
На секој збор се смее , а да ти покажам среден прст шо ќе прајш?

:pos: :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Еј сум умрел од смеење ако ме веруваш, :pos::pos::pos::pos::pos::pos: што ќе беше ова.

И викаш Siemens a :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Било кој на кој можам дас звонам и да ми звонат. И батеријата да му трае барем 5-6 дена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom