Кој е најдобриот телефон според вас во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Повеќе влече на таблет али спаѓа во smart phone уреди.

Влече ваму. влече таму. НИКАДЕ

Ако сакам да земам таблет ќе земам нешто поголемо да ме види господ. Ако сакам да купам телефон би зел нешто помало.

samsung-galaxy-note_8.jpg

Премногу мал за таблет, премногу голем за телефон.

Влече ваму. влече таму. НИКАДЕ

Ако сакам да земам таблет ќе земам нешто поголемо да ме види господ. Ако сакам да купам телефон би зел нешто помало.

samsung-galaxy-note_8.jpg

Премногу мал за таблет, премногу голем за телефон.

Па ќе му дојде некоја средина, помеѓу таблет и телефон, како што кажав погоре, истиот случај со Дел-от. Уште да го направеле дуал бут, супер би било. На Андроид и 7.5. :D

imgres
X8.jpg
Sony Ericsson Xperia X8. Ко нов е! Брат телефончево е гром, слика пљукната како од Канон ја вади и бај д уеј на Андроид е. Цена приступачна! :гик:

Па ќе му дојде некоја средина, помеѓу таблет и телефон, како што кажав погоре, истиот случај со Дел-от. Уште да го направеле дуал бут, супер би било. На Андроид и 7.5. :D
Јас за Galaxy-то си купив мало торбиче за да не го носам во џеб (а неможам), а камо ли за Note-от може да замислам - некое помало куферче. :LOL: Ама да бидам искрен, иако е огромен нема лошо да ми дојде. Кај торбиче, таму и куферче. :D

Мали ае не лупај многу X8 е заколено телефонче кое го фалиш пошо имаш таков :свиркам:
Брат ај да не кажам сега на сите дека ти го имаш ова кутро телефонче. Alcatel-OT-208.jpg
Да не речам едвај камера има! :pos:

Брат се фалиме? Јас вчера го имав нарачано iPhone 4S 32GB и веднаш ми го врачија па не да сум го пробал ауууууф ! то је све :noze:
како да не ти цел живот сањаш за тај глуп и посерен iphone а никад нема да го имаш се праиш тука некојси и нешто шо уствари не си :tapp:

како да не ти цел живот сањаш за тај глуп и посерен iphone а никад нема да го имаш се праиш тука некојси и нешто шо уствари не си :tapp:
Брат истата ситуација си и ти само ти сањаш за Htc Sensation Beats Audio ! :гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom