Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
Хах на времето јаките играчи беа...сега се ботови на кгн се собираат врска немат... незнаат ни што е валк ни како се пука знаат врска немаат.... а плус тоа само заради тоа еве од сега веке не играм на кгн.. зашо се сите ботови

Oo , Ке си го смениш мислењето не се секирај , ке пораснеш кај и да е.....:kesa:

Хах на времето јаките играчи беа...сега се ботови на кгн се собираат врска немат... незнаат ни што е валк ни како се пука знаат врска немаат.... а плус тоа само заради тоа еве од сега веке не играм на кгн.. зашо се сите ботови
Аууу..а ти про си?:pos2:
Или оти ного те тепат па срам ти е да играш.:drk:

hihiihh pa ajde be ostane proo shorty eve moj drugar wap1 nema pojma so awp ama iq nema ama covekot ima 7-8 kilss so awp na 1 runda ama jbg ja zboref so e realno ne sum lubomoren za shorty ama bot e so awp si bill porano nesto hmmm proo ama koa sme bile nie botovi jbg ajj shorty nr1 so awp na kgn server :pipi:

Кагебе дај бе пиши кирилица .. не биди ти исклучок

pred malce igrafme dust2 bravo za tfl.belinger ne e citer deckoto mu ide kanterot :)

И шо оти игравте, да не отидовте до црква ти поп, он ти се исповеди дека нема чит?

Од кај знаеш дека не е :smir:

И шо оти игравте, да не отидовте до црква ти поп, он ти се исповеди дека нема чит?

Од кај знаеш дека не е :smir:
ladi go jas taka mislam :) :pos2:

@ iverson
BeGinneR не е читер , игра човекот , ако сакаш земи некое демо од клан вор увери се самиот:pipi:
@ KGB
Јусуф тој не е "Belinger" туку е "BeGinneR"

@ iverson
BeGinneR не е читер , игра човекот , ако сакаш земи некое демо од клан вор увери се самиот:pipi:
@ KGB
Јусуф тој не е "Belinger" туку е "BeGinneR"

Ок некои глупости тресат за се и мене ме напаравија читер ама ако се виде и чера и некни :) сега ги нема тие демек лагират им сецка се првите денови им се критични :) Нека се пронајдат самите :)

Многу го форсирате схе то (x

На 2от ден има излезено proof. Затоа тишина..

Корњачете се најдобри!

Исто и јас мислам :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom