Кој е најдобар играч на Кајгана CS серверите?

• Креатор на темата Креатор на темата High-elemenTS
  • Време на започнување Време на започнување
abe ako shorty e dobar so awp.... ja glaata na trupce ja stavammmm!!!!! BOT

shorty porano si bill proo so awp koa sme bile nie botovite gi merzifme awp uruzhe a sea e bot :kesa:

Да де..

5aot9u.jpg

Еднаш промашил, dont fu*ck with the master ho's. (=

pa za mene alaK Tsumase and KaGeBe mislam deka KaGeBe e podobar i do alaK i od Tsumase:D:D:D:D

Ајверсон, такви типови на постови не вредат да се коментираат. Нека си зборат децата. Само така ќе знам дека сеуште некој мисли на мене :kesa:

Неможете да зборите против Shorty затоа што тој ве научи што е awp. :smir:

КриЗа е најјак, и очекувам на турнирот да ги докаже неговите Европски способности....

hihiihh pa ajde be ostane proo shorty eve moj drugar wap1 nema pojma so awp ama iq nema ama covekot ima 7-8 kilss so awp na 1 runda ama jbg ja zboref so e realno ne sum lubomoren za shorty ama bot e so awp si bill porano nesto hmmm proo ama koa sme bile nie botovi jbg ajj shorty nr1 so awp na kgn server :pipi:

hihiihh pa ajde be ostane proo shorty eve moj drugar wap1 nema pojma so awp ama iq nema ama covekot ima 7-8 kilss so awp na 1 runda ama jbg ja zboref so e realno ne sum lubomoren za shorty ama bot e so awp si bill porano nesto hmmm proo ama koa sme bile nie botovi jbg ajj shorty nr1 so awp na kgn server :pipi:

Ама тебе нешто те повредиле со постовите што така реагираш? Јас никогаш не сум реагирал ако некој рече дека некој е најјак. Тука е разликата.

Затоа денес на DD2 у негатива те однесов:kesa:

и тава мац ........На сите у негативе ги носиш , како правиш тоа дај и јас барем еден у негатива да однесам :pos2: :pos2:

и тава мац ........На сите у негативе ги носиш , како правиш тоа дај и јас барем еден у негатива да однесам :pos2: :pos2:

Епа идеш CS.exe/map De_Dust2/~ (за конзола)/add_bot и вежбаш HS.

Поновиве верзии на H се додаваат ботови.
А како ги носам,еве најнов пример ти е Korn,прееска на инферно.

Јас него 7 HS,он мене два.
И најинтересно беше,после секој HS пишуваше "среќа" :)

tfl.GlocK "ЧИТЕРОТ" и "ШТЕКЕРОТ" by iverson :)

Mac the best :) со тони се тука некаде :)

Епа идеш CS.exe/map De_Dust2/~ (за конзола)/add_bot и вежбаш HS.

Поновиве верзии на H се додаваат ботови.
А како ги носам,еве најнов пример ти е Korn,прееска на инферно.

Јас него 7 HS,он мене два.
И најинтересно беше,после секој HS пишуваше "среќа" :)

Добро фала , колку треба да се плати за ова финта?:jaj: :smir:

Хах на времето јаките играчи беа...сега се ботови на кгн се собираат врска немат... незнаат ни што е валк ни како се пука знаат врска немаат.... а плус тоа само заради тоа еве од сега веке не играм на кгн.. зашо се сите ботови

Хах на времето јаките играчи беа...сега се ботови на кгн се собираат врска немат... незнаат ни што е валк ни како се пука знаат врска немаат.... а плус тоа само заради тоа еве од сега веке не играм на кгн.. зашо се сите ботови
da be kako mozev da zaboraam deka ti bese pro...koa vlagase brat site se gasea:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom