hahah oki ne si vekje na ignore
Do najmala crta go pogodi mojot profil na likot sto e vo ogledaloto, daleku si od toa deka si me uvredil. Ama od druga strana barem si ja otvori dusata, se iznaplaka si gi kaza svoite maki frustracii i kompleksi od mladosta pa se nadevam deka sega ti e polesno, barem nesto pozitivno izleze od diskusijava.
Sepak ima eden moment od tvoeto pisano sto vredi da se proanalizira pa i da se prodiskutira (na drug del od forumov ama veke koga pocnavme tuka neka ide).
Prosecnosta. Dali istata e blagoslov ili prokletstvo???
Ima lugje sto go ziveat zivotot i lugjesto ednostavno istoto ne mozat da go storat, nemaat kapacitet da ja najdat ubavinata vo malite nesta dodeka golemite gi zloupotrebuvaaat lazejki se samite sebesi deka go nadopolnuvaat izgubenoto vo nesreknoto detstvo ili mladost whatever.
Jas mojot zivot si go proziveav kako sto jas smetav deka e najdobro, na nacin denes koga ke oglednam nazad se cuvstvuvam ispolneto, i DA za nisto na svetov ne bi gi menuval moite 18.000 (+/-
), mojot krug na prijateli sto ete seuste ne e stesnat, najmalku pak familijata.
Moite 18.000 den se mnogu poveke od necii 1800 eur, sto ete za zal namesto da gi uzivaat nivnite 1800 eura do den denes go imaat toj odvraten pogled na zvist i jubomora kako, kade i so kogo gi trosam moite 18.000 den.
Vremeto tece i ne se vraka, nikogas nema prostor za kaenje, no sekogas ima prostor za nadgradba. Koga ke go svatis poslednovo ke znaes deka brainbug i nemozes da go uzvregjas, nema teoretska osnova za istoto, jas sum tuka na forumov da razmenam mislenja, stavovi, da dobijam nekoe xktra info, ti si ovde (za zal od pisanovo) da lizes rani i da ne informiras koloku u stvari si ti golem bidejki glupiov IRL svet ete od za tebe nepoznati pricini istoto nemoze da go uvidi.
Site gi ucime lekciite na zivotot na polesniot ili poteskiot nacin, ne sum jas dosteon da gradiram koj e polesen koj e potezok nacin, no go znam naravoucenieto i prodolzuvam ispraveno napred.. mene senkite prijatele ne me macat, ama sekoj so svoite grevovi i stravovi, iako najiskreno bi sakal da ti pomognam, ednostavno jas niti bilo koj istoto nemoze da go stori so toa moras sam da se spravis ali eve ja imas mojata moralna podrska.