Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата moskva_bojan
  • Време на започнување Време на започнување
1. Jamiroquai :vozbud:
2. Rolling Stones - живите легенди!
3. Pink Floyd - во оригинална постава, нормално без Сид Барет.
4. Guns N' Rosses - само во оригинална постава!!!
5. BB King - во што помал состав, без оние оркестри позади него, малце поинтимен блуз.
6. Sting - со постариот материјал, пошто во последно време човеков некако го затупе.

Ајде доста е... да не претеруваме :)

U2 дефинитивно.

Не бев на нивен концерт, поради што бев тогаш на одмор и ептен ми е криво што не бев во можност да одам. Во нареден наврат, обавезно :)

RHCP, GREEN DAY, Three days grace, Pearl Jam .......... itn :music3::music3::music3::music3::music3::ojea:

epa vaka:
70% e sigurno deka linkin park i mettalica kje dojdat u 2010 na gradski u skopje negde na leto, taka so kje mi se ispolni zelbata da gi gleam LP u zivo :vozbud::baeh:

Абе што се секираш све е договорено :pos2:

Групи по желба можиме да редиме до недоглед. За да има успешен концерт на успешна група во Македонија треба да се задоволени две страни, публиката и организаторот. У2 ќе дојдат во Македонија но картите ќе бидат поскапи со цел организаторот да ја надокнади загубата која му е загарантирана од слабиот број на посетители(слабиот во однос на други земји-случај Авалон организира концерти во Србија) и тоа автоматски ќе донеси уште помалку посетители. Организаторот се самоубива бидејќи е во тежок минус утредента.

Прв бенд кој ми паѓа на памет, а кој би бил и масовно посетен и организаторот би бил среќен е Offspring.

Placebo, Muse, AFI, Apocalyptica, Slipknot, Stone Sour, Avenged Sevenfold, Incubus, Three Days Grace, Lacuna Coil, 30 STM, My Chemical Romance, Rise Against, Seether, Linkin Park, The Prodigy, Depeche Mode, Scars on Broadway и секако.. System Of A Down :D

Различни жанрови, прекрасна музика :)

Во последно време многу ги ценам СЛИПКНОТ!!!! ЛЕЛЕ МОЖАМ ДА ЗАМИСЛАМ АКО ДОЈДАТ КАКВА КЕ БИДЕ АТМОСФЕРА! :vozbud::vozbud:

Им бев у Белград, ја фатив палицата на Крис, и атмосферата беше .... неопислива! едноставно, најубавиот ден во мојот живот:):vozbud:

RATM, BIOHAZARD, DERANGO. (последното име е проект не група)

Би сакал Necrophagist, Obscura, Rush, Yes, Cannibal Corpse, Nile, Dying Fetus, Pink Floyd, Cynic, Canvas Solaris, Gordian Knot,..........

Би сакал Necrophagist, Obscura, Rush, Yes, Cannibal Corpse, Nile, Dying Fetus, Pink Floyd, Cynic, Canvas Solaris, Gordian Knot,..........
+ King Crimson, Jethro Tull, Sleep Terror, Buckethead, Dream Theater...
А тие болдираните веќе ми се гледани, мада може и пак - не одбивам јас :)

Strange Music Company ( Tech N9ne, Krizz Kaliko, Kutt Calhoun, Big Scoob ) леле ѕверови, најдобрите хип-хоп настапи ги прават затоа моментално се и на врвот во хип-хопот....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom