Кој бенд сакате да дојде во Скопје?

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
1. Jamiroquai :vozbud:
2. Rolling Stones - живите легенди!
3. Pink Floyd - во оригинална постава, нормално без Сид Барет.
4. Guns N' Rosses - само во оригинална постава!!!
5. BB King - во што помал состав, без оние оркестри позади него, малце поинтимен блуз.
6. Sting - со постариот материјал, пошто во последно време човеков некако го затупе.

Ајде доста е... да не претеруваме :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
U2 дефинитивно.

Не бев на нивен концерт, поради што бев тогаш на одмор и ептен ми е криво што не бев во можност да одам. Во нареден наврат, обавезно :)

gooner

дежурен топџија
Член од
10 јуни 2008
Мислења
169
Поени од реакции
6
RHCP, GREEN DAY, Three days grace, Pearl Jam .......... itn :music3::music3::music3::music3::music3::eek:jea:

epa vaka:
70% e sigurno deka linkin park i mettalica kje dojdat u 2010 na gradski u skopje negde na leto, taka so kje mi se ispolni zelbata da gi gleam LP u zivo :vozbud::baeh:
Абе што се секираш све е договорено :pos2:

Krasnopis

Проклет
Член од
27 ноември 2009
Мислења
10
Поени од реакции
2
Групи по желба можиме да редиме до недоглед. За да има успешен концерт на успешна група во Македонија треба да се задоволени две страни, публиката и организаторот. У2 ќе дојдат во Македонија но картите ќе бидат поскапи со цел организаторот да ја надокнади загубата која му е загарантирана од слабиот број на посетители(слабиот во однос на други земји-случај Авалон организира концерти во Србија) и тоа автоматски ќе донеси уште помалку посетители. Организаторот се самоубива бидејќи е во тежок минус утредента.

Прв бенд кој ми паѓа на памет, а кој би бил и масовно посетен и организаторот би бил среќен е Offspring.

Opsessive fangirl

Безнадежен интелектуалец.
Член од
14 декември 2009
Мислења
291
Поени од реакции
137
Placebo, Muse, AFI, Apocalyptica, Slipknot, Stone Sour, Avenged Sevenfold, Incubus, Three Days Grace, Lacuna Coil, 30 STM, My Chemical Romance, Rise Against, Seether, Linkin Park, The Prodigy, Depeche Mode, Scars on Broadway и секако.. System Of A Down :D

Различни жанрови, прекрасна музика :)

Во последно време многу ги ценам СЛИПКНОТ!!!! ЛЕЛЕ МОЖАМ ДА ЗАМИСЛАМ АКО ДОЈДАТ КАКВА КЕ БИДЕ АТМОСФЕРА! :vozbud::vozbud:
Им бев у Белград, ја фатив палицата на Крис, и атмосферата беше .... неопислива! едноставно, најубавиот ден во мојот живот:):vozbud:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
RATM, BIOHAZARD, DERANGO. (последното име е проект не група)

CroMkd

Someone
Член од
24 декември 2008
Мислења
114
Поени од реакции
35
Би сакал Necrophagist, Obscura, Rush, Yes, Cannibal Corpse, Nile, Dying Fetus, Pink Floyd, Cynic, Canvas Solaris, Gordian Knot,..........

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Би сакал Necrophagist, Obscura, Rush, Yes, Cannibal Corpse, Nile, Dying Fetus, Pink Floyd, Cynic, Canvas Solaris, Gordian Knot,..........
+ King Crimson, Jethro Tull, Sleep Terror, Buckethead, Dream Theater...
А тие болдираните веќе ми се гледани, мада може и пак - не одбивам јас :)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Strange Music Company ( Tech N9ne, Krizz Kaliko, Kutt Calhoun, Big Scoob ) леле ѕверови, најдобрите хип-хоп настапи ги прават затоа моментално се и на врвот во хип-хопот....

Kajgana Shop

На врв Bottom