Кој/а политичар/ка ве пали?

• Креатор на темата Креатор на темата Amnaesiac
  • Време на започнување Време на започнување
Gordana-Jankulovska.jpg

I like girl with facial hair!

Од нашиве Никола Димитров е прилично секси. Не би рекла дека ме пали, ама типот е секси дефинитивно.:drk: И Филип Петровски е убав човек.Толку се, другиве не ги бива многу.

Ернира Мехмети би ја шмекал!...после шмекот Ермира ќе ми каже Те дуа Шмекер..те дуа!

Нема политичарка што ме пали... додуша има ама не излегла на тв, онака дури беа кампањите во тек ја спазив... доста здрава :P

Извини али јас сум мустаклија-фетиш. То што го викаш еротично е во егзотичното во нејзиниот црн влакнест регион на горната усна. Мислам дека тоа е што ја прави one and only.

Извини али јас сум мустаклија-фетиш. То што го викаш еротично е во егзотичното во нејзиниот црн влакнест регион на горната усна. Мислам дека тоа е што ја прави one and only.
Да бе маме му ебам....има нешто посебно и мистично у тој брк. Ја на пример брк кај жена не можам да смислам...ама кај нејзе е толку добро поставен што стварно...да посакаш да го сукаш!

oд македонскиве политичари дефинитивно најзгоден политичар е министерот за информатичко опшество - Иво Ивановски

Attachments

• ivo.jpg
    ivo.jpg
    39,2 KB · Прегледи: 74
Да бе маме му ебам....има нешто посебно и мистично у тој брк. Ја на пример брк кај жена не можам да смислам...ама кај нејзе е толку добро поставен што стварно...да посакаш да го сукаш!

Жената ем поседува еротичен брк, ем е џебна венера туку исто така е и корисник на пиштол. Епа сеа незнам што повеќе можеш да побараш.

Па не ми паѓа ниедна политичарка на памет. Искрено мислам дека има повеќе згодни политичари, отколку политичарки така да девојките можат повеќе да коментираат.

Шмекерот на Дора Бакојани

Ganka i edna crnokosa od SDS, ne mi teknuva kako se vikase, ama koga zbori ko da ima nitro u gz butnato, 300 na saat cepa.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom