Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
strumics напиша:Роден у Струмица,од мајка и татко струмичани,кои потекнуваат од стари струмички фамилии.
SLaCk напиша:Jas - Skopje,
Majka i tatko - Skopje
ednata baba od Ohrid drugata od Voden edniot dedo od Kicevo drugiot od Strumica! Zatoa si ja sakam Makedonija tolku![]()
eci^^^ напиша:ja bi go iskoristila ovoj post,samo namesto RODEN,citajte RODENA vazi!!![]()
НЕ заебавај ако Салзбург и Скопје за тебе е исто.. прочитај пак..ShEkicKs напиша:prilepsko majmunche shto se preseli vo Skopskata dzungla![]()
Vlad II Draculea напиша:Скопје го мразам како град... многу е нечист и на секој чош зграда креваат. и сите го прекршуваат законот за забрането паркирање на тротоар![]()
:raz:Macedalien напиша:Јеби га - и во Прилеп се качуваат на тутуновите стебла со надеж дека ќе соберат банани што е крајно непочитување на законот за животна средина ама кога ќе ги собереш сите минуси и плусови, Скопје си е Скопје (за во Македонија).
CopyOfDeath напиша:poteknuvam od Alexanderwill------strumicki kraj inace Novo Selo
strumics напиша:Абе нели ке се викаше Александрија и официјално?
Allita напиша:...lele ama me iznasmea...
inaku poteknuvam od istocna makedonija...