Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Cowgirl ми е една од поомилените, а може и Doggy, онака сакам да гледам како влегува полека во неа (недајбоже црнкиња да е, црно- бело, влези излези) :pos2:

Аа, вака.. секоја поза е добредојдена:pipi: ама ќе ги издвојам доги и нарочитооо спун (spoon) која е идеална кога: Shes sleepy, but you want to have sex.:pipi:

Doggy и мисионерска

Прегледај го приврзокот 32354 Прегледај го приврзокот 32355 Прегледај го приврзокот 32356 Прегледај го приврзокот 32357 Прегледај го приврзокот 32358
pencil.png

Reverse cowgirl , sideway i normalno najdobrata : doggy style baby !!!

Секоја, ако ме привлекува силно девојката.

kama-sutra-531.jpg indien_s.jpg

Уствари:

kamasutra.jpg

Имам испробано повеќе пози и не би издвоил некоја за посебна. За почеток ќе кажам ме исполнува мисионерската во двете варијанти,Многу интересна е т. н. поза рак( ја најдов на интернет) која ја испробавме со партнерката, беше фантастично, како варијанта доаѓа во предвид и кучешката(одпозади кога целосно ја контролираш ситуацијата, интересно е кога газето ти е пред тебе, го гледаш како меша лево- десно, напред- назад. Дане заборавам, пред некој ден пробав секс на машина за перење, партнерката качена на неа, кога ќе почне центрифугирањетона машината самото вибрирање си го направи своето : гарантиран обостран оргазам.Како најново искуство почесто ќе ја користам со партнерката, и ви ја препорачувам на сите кои не ја пробале:toe:

Doggy i Cowgirl ... howdy!

Ми се допаѓа да бидам јаван, кучешки стил и ми се допаѓа мисионерската ама со нејзините нозе на моите рамења. Од оралниот секс ми се допаѓа "riding my face" :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom