Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
Сите исклучително сложени тантрички пози.
Обичните ги надраснав.

Во последно време...сакам да си лежам а госпожата да ме обработува како и е мерак така :)

Све по списку, не сум пребирлив ни за пози ни за уметнички дојам.

Во последно време сакам се што не е на кревет (тука спаѓа ѕид,фотеља,плакарче,кауч,кујна,трпезариска маса,радијатор :icon_lol:) Само да има минимална потпора,доволно е.
Веќе не им ги памтам имињата,може и немаат имиња позиве :pos:

Ме удрил некојси филм да го гледам како влага :kesa: а таа поза најчесто на ивицата од кретот,работната маса секаде каде што користам максимум од рацете, каде што препоните и трицепсите утредента ме убиваат :pipi:

Читајте Вест, баш фино даваат и која поза колку троши на 100, многу полезна работа за оние што сакаат да слабеат-ќе израчунаат 5-6 пози, ќе ги сработат и толку...нема потреба од фитнеси и теретани, ем корисно ем лезет :wink:

Како беше она:
во Вашингтон е забранет секс во било која друга поза освен мисионерската! Хахахахаха!

heidi-montag-doggy-style_472x356.0.0.0x0.432x326.jpeg

Сите ми се јаки , АМААА Doggy Rulezzz...

Открив дека омилената ми поза се викала “Родео“ :vozbud:

Затоа што пред се’, има визуелен контакт со партнерот, а тоа ми е најважно (најверојатно затоа не сакам доги), плус бакнувањето е неограничено, а каубојот е тој кој во најголем дел од времето го одредува темпото (освен кога “бикот“ ќе се разбесни, хехе).

Јас позади неа.. Страшна поза.. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom