Divider
Seraphim
I ja sakam koga e (si) gore!
Ili doggie!
Ili doggie!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Она праи стои на раце, јас ја држам за нозете. Она орално ме задоволуе и косата и виси надоле а и јас орално ја задоволувам. Стоечка 69ка
Келеш...поубаво е да коа цурата е полесна. И како пердувче си ја управуваш. Па и да е покрупна шо има везеДа секако шмеки ... Ако мин 25-30 кила полесна од тебе ... Иначе наредниот ден нема нозете грбот а богме и рацете да си ги осеќаш ... И да не кажвам колку е гадно ако таја реши да почни да свршва и да се притресва целата , или ти стигниш до таму па почнат да не те држат нозете ...
И шо сте запнале сите за Doggy ?
На никој не ви текнува нешто од типот Reverse Cowgirl ... Или дупли лотус ( Двајцата сте седнати и гледате еден кон друг крст нозе ) ...
за мене овие двете погоре се нај забавни ... макар да и Спунинг не би одбил ( само да има кај да ја клам едната рака без да ми се здрвува ) .
Мисионерска, Butterfly, Top, Piledriver, Apple Picking и се разбира Doggy Style! Знам, многумина го отупија со таа поза, ама што да правам кога ми е една од омилените?
Дај бе опишете ги малку позиве. Кој ги знае, ги знае, ама јас поима си неам (освен мисионерска и доги)