Кои вештини најмногу ги цените кај една личност

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Ценам кога некоја личност знае да направи колут напред.

Треба да знае и колук назад да направи, а исто така да знае и да прави пајкански со точак како и да знае добро да игра џамлии, да ја погаѓа шлајфката од неколку метри далечина !

Да има common sense, да знае да те насмее, да ја испее Еј,Би,Си,Ди без грешки у тоналитет, да не се претвора у џекил и хајд у пмс и да знае да игра на 4x4 такт.

Култура, смисла за хумор, искреност, стил...

Iskrenost sto retko mozes da ja najdes taaa vestina kaj edna osoba i kultura isto taka retko se naoga taaa vestina osobeno tuka vo nasiot kraj ! KULTURA BITCH :pos:

Многу сакам позитивни луѓе. Ама мнооооогу... Кога ќе видам насмејано и позитивно човече ми ја полни душата независно од било кои други параметри: паметен, глуп, богат, прљав, грд...
Позитивните ми се станати ендемични врсти, батали охриѓани и други...

kaj zenite: zdravoto razmisluvanje, razbiranje ( da ne bide inaetcika ), cuvstvitelna, sramezliva ( za tamu kade sto treba da bide sramezliva ) i najvazno iskrena ljubov koja ti go topli srceto.

Обожавам луге што знаат да чуват тајни. Ги ценам и лугето што се позитивни во повекето ситуации.

Kulturata e stanata veke vestina kaj ovoj narod taka da toa cenam, nasmeani faci isto vestina poretko gi ima , kreativni luge intelektualci I na kraj ISKRENI LUGE

Математичарите ги ценам многу, несекојдневна вештина е.

кои ВЕШТИНИ цените?
- па да биде хумористична, духовита, прекрасна, да сака да се дружи, да биде паметна, да биде одлучна, храбра да биде... и најбоље: Да има вкус за облекување и стил. Абе трескате глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom