Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Suits. Јас како скоро дипломиран правник, не можам да ја сварам, a и користи многу веќе видени шаблони и финти.
Па и Рики Џерваис кој мадафакер е бе. Ауу опасен! Религии хејта, општество хејта, и она немал влакна на јазикот, сам се хејта со дебелината, знае на моменти и незгодни ситуации да направи... Ѕвер е.South Park (ауу, колку се опасни еј, влакна на јазикот немаат, цел систем го серат ауу браво бе) и од поновите - Suits. Јас како скоро дипломиран правник, не можам да ја сварам, a и користи многу веќе видени шаблони и финти.
Сеа да не се вреѓамеПа и Рики Џерваис кој мадафакер е бе. Ауу опасен! Религии хејта, општество хејта, и она немал влакна на јазикот, сам се хејта со дебелината, знае на моменти и незгодни ситуации да направи... Ѕвер е.
Зошто ги хејташ СП со "down system", а Рики го ставаш на аватар кој е поголем хејтер на "the system and stuff"?Сеа да не се вреѓаме
Од анимиран хумор преферирам Фемили Гај, повеќе ми лежат, и некако не фураат "down system, DOWN" став како првиве, туку си се шегуваат и на своја сметка па дури и си признаваат дека се тотален rip off од Симпсонови. Да не ги даваа Саут Парк на А1, пола од луѓето во Македонија што ги гледа, немаше да знае за нив. Ја сфаќам темава како серија која е префорсирана, а оваа е толку форсирана и тоа од луѓе за кои знам дека појма немаат од серии (освен ЦСИ се друго е табула раза), што ми оди на живци.
Рики освен тоа што го наброја, е невиден генијалец кој има невиден допринос во ТВ просторот за кој доволно е да се кажи дека ја креира Офис. Толку.
Моментот кога му се истури тревата, а идниот шеф, беше доволно "кул" тоа да не му смета, иако се работи за фирма која заработува милиони, да толку е напреден и "интересен" шефот, за секретарката што му даде место на интервју пред сите други на тип што го бркаат џандари во моментот во истата установа, нема ни да зборам. Дефиниција за overdone моменти.
Али од каде префорсирана !?
Серијата е тоа, комеди-драма, не е „тешка“ серија па да не има клише моменти у неа и да вметнува нешто уникатно. Не е ни целта тоа, ко што целта на Луи на пример му е да направи поразлична комеди серија.
Кога веќе ја спомнав Louie. Дап, таа е префорсирана серија. Не дека Луи не е добар комичар, напротив одличен комичар е, но серијата не е толку ко што се палат на неа. Премногу awkward хумор вметнат на едно место што самата серија ја прави премногу awkward. Со други зборови премногу „интелигентен“ хумор може да ја направи серијата анти-хумористична, каква што ми беше мене на моменти.
Друга работа што ме неривра у серијата е глумата од останатите споредни ликови (секако не ги сметам овде гостите како Рики итн...). Премногу лоша или обид за да изгледа како лоша глума што многу ме нервира. Пак ќе го употребам зборот awkward овде, пошто таква е и глумата од споредните ликови и тоа иритира на моменти.
Трета и „најважна“ работа што ме неривра кај Луи не е поврзано со самата серија туку со дел од тие што ја гледаат серијата „на сила“ колку да бидат „хипстерс-ин“. Значи јас му ја разбирам целта на Луи со серијата и хуморот, разбирам и да ви биде вам неколкумина овде омилена серија, но убеден сум дека има многумина кои врска си немаат шо кажува човекот а гледаат за да бидат wannabe Louie.
Сеа да не се вреѓаме
Од анимиран хумор преферирам Фемили Гај, повеќе ми лежат, и некако не фураат "down system, DOWN" став како првиве, туку си се шегуваат и на своја сметка па дури и си признаваат дека се тотален rip off од Симпсонови. Да не ги даваа Саут Парк на А1, пола од луѓето во Македонија што ги гледа, немаше да знае за нив. Ја сфаќам темава како серија која е префорсирана, а оваа е толку форсирана и тоа од луѓе за кои знам дека појма немаат од серии (освен ЦСИ се друго е табула раза), што ми оди на живци.
Рики освен тоа што го наброја, е невиден генијалец кој има невиден допринос во ТВ просторот за кој доволно е да се кажи дека ја креира Офис. Толку.
Зарем оваа серија на некого му е преценета/префорсирана?
За дечкото што ја спомна OFAH
Не се цели епизоди смешни, фамили гај повеќе ми личи на скеч шоу отколку на серија со епизоди шо имаат приказни во нив. Многу рандом шеги има неповрзани со главната приказна во епизодатаПосле многу фалење од сите страни конечно се решив да ја гледам Фемили Гај.
После 3 епизоди, незнам што би ме задржало да ја гледам серијава. Ниеднаш не се насмеав, ништо посебно.
Стјуи ми е како нова верзија на Декстер, постариот син стандард глуп американец, мајката очајна домаќинка, таткото изгубен во просторот за на крај пак да успее се да заврши среќно.
Ќе ја догледам прва сезона, ама не ми се верува да продолжам да ја гледам и понатаму (можеби во некои други времиња).
...south park ne e za site
И тоа ќе прочиташ. Јас добив опомена за Ан, а овој треба перманентен бан од форумов да добиеЗарем оваа серија на некого му е преценета/префорсирана?