shumecha.tableta
Модератор
- Член од
- 26 декември 2013
- Мислења
- 3.325
- Поени од реакции
- 17.794
Modern Family. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е толку преценето во убедливо најдобрата ongoing комедија?Modern Family.![]()
Пред од прилика година дена толку многу пофалби изначитав, си реков, од оваа мора да паднеш од столче. Плус тоа имаше доста висока оцена на ИМДБ. Ја симнав првата сезона, изгледав четири/пет епизоди ради реда и.... заспав. Мене не ми беше ништо посебно, веќе видено. Не сметам дека треба да ја изгледам цела сезона, за да кажам дека не ми се допаѓа. Бидејќи прочитав дека секоја наредна епизода и сезона е се' подобра. За мене е премногу да изгледам четири епизоди, за некоја серија што не ми е интересна. Цело време предвидував што ќе се случи. Единствен да речеме интересен лик, ми беше таа што врти на шпански. За вкусови се работи. Исто како што ќе налетам на некој, што не му се допаѓа некоја серија што мене ми се допаѓа.Што е толку преценето во убедливо најдобрата ongoing комедија?
Како е преценета Supernatural? Некој ја фали повеќе отколку што вреди?Supernatural, поглупава серија амин, па и 10 сезони и снимиле, мазел тоф бе.
Dexter, досадна ептен, не можеле поиритантел главен лик да стават.