Кои серии сметате дека се преценети и префорсирани?

• Креатор на темата Креатор на темата RocknRolaa
  • Време на започнување Време на започнување
Што е толку преценето во убедливо најдобрата ongoing комедија?
Пред од прилика година дена толку многу пофалби изначитав, си реков, од оваа мора да паднеш од столче. Плус тоа имаше доста висока оцена на ИМДБ. Ја симнав првата сезона, изгледав четири/пет епизоди ради реда и.... заспав. Мене не ми беше ништо посебно, веќе видено. Не сметам дека треба да ја изгледам цела сезона, за да кажам дека не ми се допаѓа. Бидејќи прочитав дека секоја наредна епизода и сезона е се' подобра. За мене е премногу да изгледам четири епизоди, за некоја серија што не ми е интересна. Цело време предвидував што ќе се случи. Единствен да речеме интересен лик, ми беше таа што врти на шпански. За вкусови се работи. Исто како што ќе налетам на некој, што не му се допаѓа некоја серија што мене ми се допаѓа. :)

Supernatural, поглупава серија амин, па и 10 сезони и снимиле, мазел тоф бе.
Dexter, досадна ептен, не можеле поиритантел главен лик да стават.

Uste malce nekoj ke dojde i ke rece deka friends bila preforsirana, ako vishe nekoj ne go postiral i toa , ne znam ne citav nanazad. Ne moze da se sudi preceneta , a snimeni se 10 sezoni i ocenkata e nad 7,5...

Supernatural, поглупава серија амин, па и 10 сезони и снимиле, мазел тоф бе.
Dexter, досадна ептен, не можеле поиритантел главен лик да стават.
Како е преценета Supernatural? Некој ја фали повеќе отколку што вреди?

Не, него има многу сезони, незнам како не е прекината до сега.

GoT уште кога беше при крај прва сезона и немаше дигнато голема галама околу неа и многу малку лугје ја знаеја решив да ја симнанм и да ја погледнам .
три епизоди изгледав на сила и толку многу се изнервирав што потрошив три часа од вкупно десет,бидејки тотално ништо не се случи за да ме заинтересира да ја гледам,све тапкање у место... и после толку сезони уште не свакјам што ги тера лугето да ја возвишуваат толку O.o

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom