Кои серии моментално ги гледате?

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување

Кои серии моментално ги гледате?

• Вкупно гласачи
    117
  • Гласањето е завршено на .
Моментално ја гледам Nip Tuck,
горе наведените ми се изгледани.

"Фрејзер" и "Ќе се вратат штрковите"

Prison break & Ugly Betty

Некој спомна HEROES. Штотуку ги зедов на CD, па дајте кажете шо серија е, ако не е уба, да не ја почнувам, оти тема не гледам отворена.

Има тема за HEROES.
Иначе во моментов - Prison Break, Lost, CSI

Абе на која програма ја гледате Ugly Betty? :(

Инаку јас ја гледам CSI, Grey's Anathomy - понекогаш и Sex and The City >)

Ugly Betty jas ja gledam na DVD a inaku ja imas i na Fox life bas sea u sabotata bese prva epizoda,a na prasanjeto za Heroes mene lcno ne mi e nisto posebno,samo uste edna serija vo listata na ISTI tematiki so :4400,Jericho i tie takvite so mene bas ne mi praatmerak:nenene:

Абе на која програма ја гледате Ugly Betty? :(

Инаку јас ја гледам CSI, Grey's Anathomy - понекогаш и Sex and The City >)

Ја слегвам преку торенти и на комп гледам

Па добро бе луѓе зарем јас сум едини што ја спомнува а со тоа и гледа оваа серија а? :)

two_and_a_half_men_season_one_dvd.jpg

twomen.jpg

Серијава е лудница према мене и кој може да ја глеа нека ја изгледа ...Ја има на нет насекаде ..
Чарли Шин има многу јака улога..
А и тоа мале;кото е комедии ..кај го нашле само :):)

Па добро бе луѓе зарем јас сум едини што ја спомнува а со тоа и гледа оваа серија а? :)

Серијава е лудница према мене и кој може да ја глеа нека ја изгледа ...Ја има на нет насекаде ..
Чарли Шин има многу јака улога..
А и тоа мале;кото е комедии ..кај го нашле само :):)

Едно време ја гледав, дури имаше ХТВ2, после некако ја заборајв. Треба да ја слезам

:tv: Фрејзер, House, CSI, и ептен се палам на Star Trek (по не знам кој пат ги гледам) и Heroes (многу закон серија, тоа со моќите ме потсетува на one of my favorites- X-Men, едвај чекам едно другарче, треба 3 сезони од Heroes да ги симне на цедиња- леле ќе окапам од гледање)

P.S. CSI Las Vegas RULZZZZ!!!:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom