Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Деновиве се снабдив со неколку серии од кои Leverage, по описот од другарчево кое се разбира од филмови и серии, и по описот на имдб ми се виде ко Оушн илевн ама во епизоди, така да може да биде добра.
Исто ја гледам Lie to me и ми останаа уште 2 епизоди од првата сезона, одлична серија!
Деновиве планирам да ја ѕирнам и True Blood ја спуштив првата сезона, а планирам во блиска иднина да се занимавам и со Six feet under и Breaking bad (овие по препорака на Psyside), а после то да се олабавам со Extras :asd:
Прилично многу желби за гледање, али време...тешко
п.с. - и House (ама на пауза се сега), исто и Lost гледам и 24, овие една епизода неделно излегуваат, така да само за нив во последно имам време.
Ќе ставам и оваа на листа на спуштање. Обично јас не се откажувам лесно од серии, досега сум се откажал само од Heroes (на трета сезона зато шо веќе ептен го иступија...) и сум се откажал на Supernatural на 11та епизода од прва сезона. Не знам ни како успеав толку да издржам на ова можеби најдосадна серија шо некогаш сум ја гледалЗа тебе само Entourage, верувај ми.
Само пази, во Entourage и Extras, серијата многу бавно почнува...односно првите епизоди се просечни.
Entourage брзо фаќа залет и веќе втората епизода е лудница, а во Extras ќе си почекаш 2-3 епизоди додека почне асалниот хумор и сите јаки заебанции.
Значи, не се откажувај ако не ти се допаднат од почеток, дај им надеж!![]()
Ќе ставам и оваа на листа на спуштање. Обично јас не се откажувам лесно од серии, досега сум се откажал само од Heroes (на трета сезона зато шо веќе ептен го иступија...) и сум се откажал на Supernatural на 11та епизода од прва сезона. Не знам ни како успеав толку да издржам на ова можеби најдосадна серија шо некогаш сум ја гледал![]()
Ех, а кој можел да остане до крај со Heroes?
Таа и Prison Break се единствените серии од кои сум се откажал...А ќе видиме како ќе биде со Биг Бенг Теоријата, БОЖИНО ме натера да ја симнам цела прва сезона, па се надевам нема да се најде во листава.)
Деновиве планирам да ја ѕирнам и True Blood ја спуштив првата сезона
Серијата е одлична. Пред некој ден ја догледав и 2та сезона. Мислам, зависи што очекуваш.
Освен хорор јас пронајдов и своевиден хумор во истата.
Само ќе ти треба неколку епизоди да се навикнеш на red-neck акцентот.