Кои се женските сексуални фантазии?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Женските сексуални фантазии = машките сексуални фантазии.

:pos2::pos2:
затоа ли се регистрираше за да прашаш :tv:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Hahahhahahahhaha Mozda taka ispadnalo neznam hahahah... Inace se registrirav da vidam sto ima a interesna tema...pa me interesira sto mislat devojkite ! Imavme bas diskusii so drugarki na taa tema :)

Не ги разбирам фантазииве. Жена сум?:toe::pipi:
Иначе да, секој за нешто фантазира, ама од набројаниве работи мене ми се одмилува помислата на секс. Добро, да сум искрена, само за една не важи тоа:vozbud:

Женските сексуални фантазии знаат и те како да бидат диви и интересни, само не знам, може не секоја жена фантазира...
Јас од веќе наведените ги исклучувам секс со двајца мажи и играњето улоги. Едната ми е многу одбивна, а другата па не ми е ич интересна. Останатите се погодени...:vozbud:

Вака - така, сите си фантазирате секс со друга жена. А, сите кажувате дека тоа изгледа многу гадно и шо ти ја знам. Е, како да ве сфатеме сега? :smir:

Сите оние што ќе се направат паметни и ќе коментираат постови од жени за сексуални фантазии ќе добијат бан во рок од 5 секунди.
И патем,темава е за женски фантазии,освен ако не се чувствувате како жени,а гледам дека така е,пишувајте:smir:

Добив реакција за мојот пост,па сакам да дообјаснам што нема да се толерира на темава.
жена напиша:
Да ме соблече со заби
маж напиша:
Спремен сум
маж напиша:

Ова е најпластично објаснување,а нормално дека дискусија околу фантазија е добредојдена.Подфорумот за сеир е смеа и најдоле,не го злоупотребувајте овој.Последна опомена до шегобијците:wink:
Со последната реченица сум претерала,извинување до машкиот свет:smir:

Најчестата сексуална фантазија - сега - пардон мора да бидам вулгарна е "дечкото кој ми се допаѓа - како ми го начукува од позади, како полудува од мирисот на мојот лосион за тело со светки, како полудува од мојата кожа нежна на допир и мојата долна облека од Intimissimi. Јас полудувам од тоа колку е страствен во бакнежите и допирите, но колку е нежен кога продира во мене"

Никогаш не сум фантазирала ниту една од набројаните сексуални фантазии, освен можеби, секс со двајца мажи, ама и тоа нешто многу не ме пали, повеќе сум размислувала од радозналост. Моите сексуални фантазии, а верувам и на повеќето жени, се попрагматични. Фантазирам за жежок секс на необични места, не јавни, дефинитивно, со партнерот со кој сум во врска. На пр. секс на работната маса в кујна, или секс во кој јас го изненадувам парнерот и потполно ја преземам иницијативата... Практично, секоја од овие сексуални фантазии се обидувам да ја реализирам во погодна прилика, така што сексуалното фантазирање повеќе ми е подготвување пожелни сценарија за секс:pipi:

фантазија е нешто несекојдневно и затоа нема да наведувам некои секојдневни работи.
еве на пр. би сакала секс со двајца (или тројца:icon_lol:), а исто би сакала некој да ме гледа додека имам секс. снимање не сакам, се плашам од последици.
а фантазии со жени немам.

osven sunce drugite zenski ne sakaat seks so dvajca mazi,zosto taka neka kazat objasnuvanje :)

А секс со помлади мажи !? Тоа никаде не прочитав ??? :)

Нема што да пишуваат тоа се подразбира дека го сакаат како ние што сакаме со помлади женцки...нормална работа, младо си е младо... :)

osven sunce drugite zenski ne sakaat seks so dvajca mazi,zosto taka neka kazat objasnuvanje :)

Зошто на останатите доволен ни е еден.

--- надополнето ---

А за ова сме суште млади,за да бараме некои кои не виделе женски полов орган,па да се чудиш зошто си се соблекол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom