Кои се најголеми сеирџии?

• Креатор на темата Креатор на темата Гижо
  • Време на започнување Време на започнување

кои се најголеми сеирџии

• Вкупно гласачи
    38
Јас мислам дека најголем сеирџија е Никола, само тера некои полемики со секого, иде контра! :pos: :pos:

Да, да! Точно, ама и неточно е тоа за Никола. Он е сеирџија само кога станува збор за жените. На машко досега не стегнал сеир! :twisted:

Acid напиша:
Да, да! Точно, ама и неточно е тоа за Никола. Он е сеирџија само кога станува збор за жените. На машко досега не стегнал сеир! :twisted:

Дали овде станува збор за некои генетски инсинуации? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Од напишаните, Гижо ми е дефинитивно најсеирџија. Ама Гарфилд ми фали во списокот!!!

не сум до толку голем сеирџија, и плус у последно време ги заозбилувам постовите, да не викаат дека лупам постови без везе :)

Glasaf za Acid ko ke e raspolozen go biva za seir , vidi samo po novata emocija:) A inace Bukovec napreduva ne osetno igra "kjutisi dupisi " eptem smeseno mie ko ke go citam . Garfield ne e za zalenje ko ke e seir vo prasanje ima humor :))) Misticen , ODBN se drugi biseri :) taka da ako praef jas ranglista sosema poinakvi ke nominiranite od gore navedenite :wink:

За сеирџии Acid на прво место. Голем сеирџија е. А после него Гижо, и он си фаќа сеир непромислено. :pos:

Темава стара , и плус некои од горе наведените се банирани! Модераторите поубаво ке бидат да ја обоват.!
Кога би гласала јас би ги одбрала Водкамикс и Трн_во_око

ПрИтИ_гРл напиша:
Темава стара , и плус некои од горе наведените се банирани! Модераторите поубаво ке бидат да ја обоват.!
Кога би гласала јас би ги одбрала Водкамикс и Трн_во_око

Исто

Обновете анкета и да гласаме

Macedalien напиша:
Дали овде станува збор за некои генетски инсинуации? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

не, него станува збор за дудлач :seir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom