Кои се најдобрите години на жената?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Веб-сајт
www.kajgana.com
Додека Струмикс и Свидан се караат околу ова и кој да ја отвори темава,ја да си прашам...има ли жената најбоље години за водење љубов? Кои според вас се тие години?

16 -27

mada 16 ako sum i ja maloleten inace ne

Некое објаснување нешто? Зашто па тие години да се најдобри,зашто 16,кога кај некои девојки на 16 уште органите не се дооформени

Додека Струмикс и Свидан се караат околу ова и кој да ја отвори темава,ја да си прашам...има ли жената најбоље години за водење љубов? Кои според вас се тие години?

Не бе не се каравме со Шведо...
Јас отсекогаш сум се чувствувал поубаво со жени постари од мене.
Ако правиме муабет за секс, по мене од 28-40 години.
Максимум постаро од мене што имам пробано е 35 годишна.
исто така, тогаш жената ми е и најубава, онака веќе оформена, и физички и интелектуално и секако. И не личи на дете.

Koj be ne se oformeni ?

samo mozokot ok ama pa toj ne e biten bas do tolku koa si i ti maloleten

zaradi mirisot , zaradi kozata , zaradi sjajot u ocite sto so tek na vreme se gubi kaj postarite za zal

Pa nie strumix podelivme veke teritorija ja mlado ti staro za drugive nisto neka ne ostane :)

Од 17 нагоре...мислам нагонот за секс кај жената расте со годините...така да...:pipi:

Lejdi Satori od 17 nagore,zatoa sto ti imas 17 ili drugi se pricinite?Mislam kolku nema vrska,ako malku poveke procitate po netov i opsto druga literatura ke najdete deka najdobrite godini za vodenje ljubov na zenata e posle 30 ili 35-tata godina,togas ima stabilen partner,se cuvstvuva sigurno,zrela e emocionalno i sposobna da dozivuva poveke orgazmi edno po drugo,znae sto saka vo zivotot,ako ne i veke go ispolnuva svojot son i ne gi mesa drugite problemi od zivotot dodeka trae onoj moment....aj me mrzi poveke nesto me boli ramovo...drug pat...

...do 18-24...zasto posle se mutiraat...ali sea nema da bideme prebirlivi epten...pa ne e humano...:vozbud:

Lejdi Satori od 17 nagore,zatoa sto ti imas 17 ili drugi se pricinite?Mislam kolku nema vrska,ako malku poveke procitate po netov i opsto druga literatura ke najdete deka najdobrite godini za vodenje ljubov na zenata e posle 30 ili 35-tata godina,togas ima stabilen partner,se cuvstvuva sigurno,zrela e emocionalno i sposobna da dozivuva poveke orgazmi edno po drugo,znae sto saka vo zivotot,ako ne i veke go ispolnuva svojot son i ne gi mesa drugite problemi od zivotot dodeka trae onoj moment....aj me mrzi poveke nesto me boli ramovo...drug pat...

Чиста случајност.

Prasanjevo vi e neodgovorlivo po site parametri!
Aj kontra:
Koj se najdobrite godini za sex kaj mazite???:pos2:
Demek....koga mozeme da dademe najvekje od sebe?A da ve vidam...hehehe...:toe::vozbud:
Za sekoja e razlicno...
Zavisi od delot na svetot vo koi sto zivee...
Normite koi sto se 'opstoprifateni' tamu kaj sto zivee...
'Startot' i iskustvoto vo sexot koi sto gi ima...
Vremeto i zelbata za ubavo telo i znacenjeto na sexot za nejze samata...
Moznosta potpolno da se opusti i da uziva vo sexot...

I po se i posle se...najdobar sex 'pagja' so partnerki pomegju 25-30god...
ali jas kao sam sebe si se lazam (ev) deka ke gledam radi drugi parametri da gi preskoknam zenite od dadenata vozrasna grupa...
Lud period im e...:pos2: :pos2: :pos2:
Gi fakja panika(znaete vie zosto...neli) hehehe
Stanuvaat posesivni i strasno ljubomorni...
Pa po edno vreme sam na sebe si vikas...
nalet i toj dobar sex!

Според новите сфаќања - 13. Ммммм, затвор.

Prasanjevo vi e neodgovorlivo po site parametri!
Aj kontra:
Koj se najdobrite godini za sex kaj mazite???:pos2:
Demek....koga mozeme da dademe najvekje od sebe?A da ve vidam...hehehe...:toe::vozbud:
Za sekoja e razlicno...
Zavisi od delot na svetot vo koi sto zivee...
Normite koi sto se 'opstoprifateni' tamu kaj sto zivee...
'Startot' i iskustvoto vo sexot koi sto gi ima...
Vremeto i zelbata za ubavo telo i znacenjeto na sexot za nejze samata...
Moznosta potpolno da se opusti i da uziva vo sexot...

I po se i posle se...najdobar sex 'pagja' so partnerki pomegju 25-30god...
ali jas kao sam sebe si se lazam (ev) deka ke gledam radi drugi parametri da gi preskoknam zenite od dadenata vozrasna grupa...
Lud period im e...:pos2: :pos2: :pos2:
Gi fakja panika(znaete vie zosto...neli) hehehe
Stanuvaat posesivni i strasno ljubomorni...
Pa po edno vreme sam na sebe si vikas...
nalet i toj dobar sex!

...da da brat...ziva vistina, tie starkite moz da te napraat lom po site osnovi, a ovie pomladive pochasti gi neshto ili ako se zakachat svikaj malce , ili ke se isplashat i ke te otkachat ili ke kazat ma koj go shisha imam ja bonus ushte u zivotot i ke te ostaat na raat...:pos2::pos2::pos2:

Razmisluvajki vaka citajki Ve po se izgleda najdobro se rabotata zenskite koi se u tezok cajtnot ... ribarska rabota ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom