Кои се најдобрите години на жената?

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување
... ribarska rabota ...
Баш така! Ја ставаш трската и цел ден пецаш! :pos2:
Тоа ти е процес на опуштанје на мозокот, тоа ти е процес на релаксција, тоа ти е процес на освежување, тоа ти е ,синко, процес на возобновување на машкоста, што би рекол еден мој пријател, тоа ти е процес на препорагање! Ситуации кога мислиш дека си најсрекен на цел свет, ситации кога мислиш дека таванот ти шета, ситуации кога постигнуваш нирвана, ситуации кога добиваш впечаток дека си тренирал јога 10 години па можеш да полеташ од земја!... Да не ти го снимам филмот комплетно ке мислисш дека пропагирам нешто како Распутин!
Муабетот ми е дека: Навистина телето се јаде а кравата не! Ама телето не дава млеко бре!!!!

Баш така! Ја ставаш трската и цел ден пецаш! :pos2:
Тоа ти е процес на опуштанје на мозокот, тоа ти е процес на релаксција, тоа ти е процес на освежување, тоа ти е ,синко, процес на возобновување на машкоста, што би рекол еден мој пријател, тоа ти е процес на препорагање! Ситуации кога мислиш дека си најсрекен на цел свет, ситации кога мислиш дека таванот ти шета, ситуации кога постигнуваш нирвана, ситуации кога добиваш впечаток дека си тренирал јога 10 години па можеш да полеташ од земја!... Да не ти го снимам филмот комплетно ке мислисш дека пропагирам нешто како Распутин!
Муабетот ми е дека: Навистина телето се јаде а кравата не! Ама телето не дава млеко бре!!!!

...abe Dzings...ti vikam ja junicine od 24 se najbolji za konsumacija, em mleko ne davaat em se taze, sto ke ti e mleko, belkovini ke dobijat od nas, mnogu mnogu belkovini nebiva ke kachish hoolesterol, pa pritisok pa apoi, pa bolnici pa inekcii...vaka mlado krevki taze...mmmmmmm mmmmmmmmmm...abe prsti da izlizesh, i drugo de...:wink:

од 18 па до 35-6,7,8 хехехехе али тие со се над 25.. хммм закон

од 20 до 30 год.

Од 25 до 35 се најубавите години за жената.

Имам прочитано дека најубавите години за водење љубов се од 30 нагоре.... а и точно е ...научно докажано било!

Од 20 до 30, да пуши, јаде пие, да се дрогира, секса, се да проба у живот и после да биде мирна као маченце :)

Горната граница не би можела да ја знам, ама таа долната ... ништо под 25-6 години. Но, да не се убедуваме, секој кој мисли поинаку е помал или инат, па кога ќе стигне таму, ќе разговараме пак.:pusi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom