mRnO
И по mRnO,mRnO
Додека Струмикс и Свидан се караат околу ова и кој да ја отвори темава,ја да си прашам...има ли жената најбоље години за водење љубов? Кои според вас се тие години?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека Струмикс и Свидан се караат околу ова и кој да ја отвори темава,ја да си прашам...има ли жената најбоље години за водење љубов? Кои според вас се тие години?
Од 17 нагоре...мислам нагонот за секс кај жената расте со годините...така да...![]()
Го има како не...али сепак...да не излезе на 15/16 години.не дека го нема за време на пубертетот...
Lejdi Satori od 17 nagore,zatoa sto ti imas 17 ili drugi se pricinite?Mislam kolku nema vrska,ako malku poveke procitate po netov i opsto druga literatura ke najdete deka najdobrite godini za vodenje ljubov na zenata e posle 30 ili 35-tata godina,togas ima stabilen partner,se cuvstvuva sigurno,zrela e emocionalno i sposobna da dozivuva poveke orgazmi edno po drugo,znae sto saka vo zivotot,ako ne i veke go ispolnuva svojot son i ne gi mesa drugite problemi od zivotot dodeka trae onoj moment....aj me mrzi poveke nesto me boli ramovo...drug pat...
Prasanjevo vi e neodgovorlivo po site parametri!
Aj kontra:
Koj se najdobrite godini za sex kaj mazite???:pos2:
Demek....koga mozeme da dademe najvekje od sebe?A da ve vidam...hehehe...![]()
Za sekoja e razlicno...
Zavisi od delot na svetot vo koi sto zivee...
Normite koi sto se 'opstoprifateni' tamu kaj sto zivee...
'Startot' i iskustvoto vo sexot koi sto gi ima...
Vremeto i zelbata za ubavo telo i znacenjeto na sexot za nejze samata...
Moznosta potpolno da se opusti i da uziva vo sexot...
I po se i posle se...najdobar sex 'pagja' so partnerki pomegju 25-30god...
ali jas kao sam sebe si se lazam (ev) deka ke gledam radi drugi parametri da gi preskoknam zenite od dadenata vozrasna grupa...
Lud period im e...:pos2: :pos2: :pos2:
Gi fakja panika(znaete vie zosto...neli) hehehe
Stanuvaat posesivni i strasno ljubomorni...
Pa po edno vreme sam na sebe si vikas...
nalet i toj dobar sex!