апец
Јувентус фан
Премногу ја терам работата на заебанција,и кога треба и кога не треба работите ги терам на заебанција. Не покажувам заинтересираност и ич кур не ми чуе.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Следно е што не сакам искажување на емоции. Не е дека ги немам, далеку од тоа дека сум емотивен труп, ама не чувствувам потреба да кажам и раскажувам... И после „те сакам“ знам да се насмевнам, да преќутам, да го гушнам... А не секој може да се носи со тоа, и јасно ми е дека некогаш го боли.
И ова,само што јас возвраќам со “и јас тебе“,многу ми е тешко да го речам тоа “те сакам“.

чудно али вистинито..
П.С немојте да ги правите грешките кои веќе сте ги направиле еднаш или кои ке ги прочитате во темава.

najgolema greska vo ljubovta-sto voopsto sakam da znam kako e da si zajluben, no podobro da ne osetam bidejki sekogas ispagam zrtveno jagne poradi mojata cesnost,iskrenost,vnimatelnost,no poveke :nenene:

Eeeeeee пријателе,welcome in the club,џабе ти е искреноста кога никој веке не ја почитува
И што добив со тоа ако бев искрена?сосема ништо.
И неможеш а да не се заљубиш,на срцето не можеш да наредиш![]()