Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Да ја додадам на список и Тикви4ка: добро скљафтање ќе испадне :)
Она е срамежлива па не ме пишала мене со неа :nesum:

Кирца и Гема - Абе перверзии :). Готово се канат веќе да живеат заедно :)

Кога сме кај мене и Леандра, тоа мислам одамна дека го започнавме ... мислам како идеја.

Немој да си кажала за вечерта кога бевме сами во станот:pos:
Како ми се скљафтува вечерва,дури и на псај би и опростила:pos:
Што убаво сте споиле,ела на некој да му текне да пушти линк од темава,а јас се чудам што да правам вечерва:icon_lol:Ваа па Луси не се стаила со мене,ми наредила по две тројки,што се криеш зад нив,кажи си не се срамувај,еве и кафеделмар ќе ја викнеме да не те фаќа срам:pos:

Немој да си кажала за вечерта кога бевме сами во станот:pos:
Како ми се скљафтува вечерва,дури и на псај би и опростила:pos:
Што убаво сте споиле,ела на некој да му текне да пушти линк од темава,а јас се чудам што да правам вечерва:icon_lol:Ваа па Луси не се стаила со мене,ми наредила по две тројки,што се криеш зад нив,кажи си не се срамувај,еве и кафеделмар ќе ја викнеме да не те фаќа срам:pos:

Има место за уше една дама? :pipi:

Ништо од реактивацијата на Црвенокоса на кајгана :(

Кажи и за да не биде тажна,ќе и ги позајмиме цицките,ќе ни требаат за перници,немам вишок во станов:icon_lol: Сепак,чим ургира преку тебе,неможам да одбијам:icon_lol:

јас лично би пробал со Buterfly!Осеќам дека девојчето има потенцијал!од кај знаеш може ќе возврати на желбата!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Јове_БТ со Роко Сифреди. Кој е посилен нека го води танцот.
За инает, ме навреди на профил.

Јас и Принц, за да му надоместам.
И Крејзи_Појол ќе сака да влези во 6-6-9 формација ама не го примаме, баниран е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom