Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Псај со Крејзи ин Лав.

Овде имаше искри,па се надевам дека и повеќе од зборови ќе стане нешто:helou:
уххххххххххххххх :vozbud::drk::vozbud::drk::vozbud::drk:

Па ти неси нормален хомосексуалец ни еден, спој се ти со него ако сакаш ..
Точкест овој изглеа го љушти на тебе :drk:
помалце само :pipi:

Треба да ги остаите човеците на раат па кој има желба да праи нешто бујрум
:baeh:

Пошо у насловот на темава стои дека треба да се направи нешо (значи не мора само набројување) за да се спојат одредени форумџии, јавно замолувам да ги вратите Никола и Долфин на форум, и да ми помогнете у скљафтувањето со еден од нив:se_ molam
шифра: Очајна не-домаќинка

Наравно, и ја нудам помош за туѓо скљафтувуење (под услов Никола и Долфин да не се у комбинацијата)
Делфинот во Шенклис ќе го најдеш....мислам дека ти помогнав повеќе од највеќе па ќе пуштиш едно пифце или четки4ка за фото схоп

ханзо и ели4ка п4ели4ка:back:

Точкест и Маwечко...и тоа на лимен покрив...не искри, огномет ќе лета...буквално.

Делфинот во Шенклис ќе го најдеш....мислам дека ти помогнав повеќе од највеќе па ќе пуштиш едно пифце или четки4ка за фото схоп
Фала друже. Утре се пицнувам и идам таму.
А, ти као контра-услуга добиваш нај супер дупер ПС 7 четки (пеперутки и рамкички), као и туторијал како да ретушираш фаци дур не почнат да личат на пластични extraterrestrials.

Него, запнале за Mawecko, а уствари не знаат за кој ти прави срцето тупа-лупа...Не знаат за Књеен, Драма Књеен:tv:

Ма за тебе имаме млаџе (а исто дебеwко) chiken-че.
Say hello to Притѕ Грл and her lollylop:vozbud:

normal_DSC03448_sepia.jpg

Power-MKD со Bratot,Gorazd и Ogledalo. Тука би се развило едно невидено политичко скљафтање кое на крајот ќе заврши со длабоко навлезени реформи во нечиј систем.

резорблејд кис и бада бинг

...дерби:vozbud:

ПС.би ги снимал, ако дозволат тако ми каријере, ccccc шо ти се вика непотизам коа ја отворив темата спарете ги форумџиите ми ја затворива експесно на времето...а сеа...ако ако ја сум срекен и сеа...хахахаха

Режисер секса
--------<-<@

За еден секс 15 страни се испишаа :)

За еден секс 15 страни се испишаа :)
Еден секс?
Величеството секс бре. (особено, when you're not gettin' enough, па добиваш тема на која можеш да војаеришеш):pipi:

Си го гледала Eyes Wide Shut?
На крајот тета Кидман му кажуе на чичко (екс супруг) Том круцијална вистина, цитирам: We need to do one very important thing soon: "Fuck."
:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom