Кои двајца форумџии би направиле да се скљафтаат? :о)

Имаше некоја ваква тема бе.:)

Мој фаворити се :

Разиел и Unholy
Mawecko и Точкест
Kat <3 и The_Best_Tripster
Серпико и Немирна (чисто да видам како ќе иде тоа :))
КпБКенгур и ДрамаКвин
Acid и Бејбигрл
Скорпио_20 и Магде (персонален фаворит)
ТонИнтер и маца_кака
Бада Бинг и Крејзи Појол
Крејзи ин Лав и Girlll (плаво на квадрат)
Годес оф Кеос и Сатори
Ѕоне и Викет (дамнешна желба:kesa:).

Не е интересно све стрејт да биде на форумот :)

Мој фаворити се :

Разиел и Unholy
Mawecko и Точкест
Kat <3 и The_Best_Tripster
Серпико и Немирна (чисто да видам како ќе иде тоа :))
КпБКенгур и ДрамаКвин
Acid и Бејбигрл
Скорпио_20 и Магде (персонален фаворит)
ТонИнтер и маца_кака
Бада Бинг и Крејзи Појол
Крејзи ин Лав и Girlll (плаво на квадрат)
Годес оф Кеос и Сатори

Успеа цел пост да ми го ископираш,само си ги пропуштил Ѕоне и Викет :(

Холи шит, ама ви се бендиса муабетов, а?:)) признајте дека сите се задумавте за „местенките“:)

Eмма и Точкест
Маца_Mk и Ацид
Серпико и Крејзи Ин Лав

Сакав друго да направам Mac:):helou:

Ами јас? :(:nesum:

Ти си перфектен за Џену_Грл.

На почеток нема да може да се смислите,но тоа и е магичното.
Ќе бидете како Ештон Качер и Камерон Дијаз во What Happens in Vegas!
Само пази,они на крај се венчаа :kesa:

Не, Џену е за Фантом!
После...
Шмеќерот и Псај
Ада и Викторгг
Бада и Емма
Јован и Магде
Апокалипто и Луси Лу
Гего и Мери Џејн
Ваљда се препознава кои по кој принцип се тука. :helou:

Ај и ја да се изјаснам де/

Апокалипто вс Емма, Еленче, Росоњерка, Разорблејдкисс, Роклејди...
Емма вс Точкест, Ацид, Викторгг
Скај Дог вс Сатори, Тигрица, Тамарче..
Викторгг вс Немирна, Зафркната, Злобница, Емма
Ацид вс Тамарче, БејбиГрл, БејбиДол (епент ми иде со овие бејбиве..)
Точкест вс Анастазија, Мари4ето, Тамарче, Ангелче..
Серпико вс Леандра, Ада, Тамарче, Псај..
Леандра вс Трн, Синдикат, Серпико...
Псај вс Апокалипто, Серпико, и Мацедалиен тука ќе го стаам, Ада, Анастазија, Точкест(ќе ублажи висок напон), Јован (да држи амортизација)..

Ал би бек само да видам уште кој на кој...

Ау ќе забраев

Бебуш вс Мац ))
Џени вс маарко..

Tи се погодија партнерите, a Псај? ::pos2:

Викторгг требало обратно да не ставиш во коминацијата со Апокалипто , ама ај нека остане у фамилија што би рекле,
А ова дека сме си го имале меракот со Скорпио20 и тоа од кај излезе :pos2:ама ај нека остане и тоа:vozbud:

Тебе ќе те скљафтаме со girlll. Ти како металец кој мрази рапери, таа како раперка која мрази металци. Ќе биде кланица и ладилник :pos:

Неее бе, меѓу мене и раперка неможе да има квалитетен секс, а и мала е за мене, веруј ми .. метал рулз :pos:

Псај вс Апокалипто, Серпико, и Мацедалиен тука ќе го стаам, Ада, Анастазија, Точкест(ќе ублажи висок напон), Јован (да држи амортизација)
Тоооо, колективна распаљотка!:vozbud:
рековме јас ко ќе ја прајте лезбејската да се убацам, нејќум овде... :pipi:

Убитачни комбинации паднаа...некој дури и пожелни :back:

Јас скромно ќе играм, идам само на три утакмици и тоа х у 2-јка го мавам...за сигурно да ги размножам парите.

Ада и Сусаро, со можност да дојде трета особа после одредено време...се зависи од нивото на релаксација.

Гаго и Лејди Сатори, ова е најуспешната комбинација, тука е чиста двојка.

Серпико и Даденце, оваа има висок коефициент али е врло ризична...искусните кладионичари ова не би го играле, но чисто како перверзија на варијанса го ставам за да си обезбедам одмор на ибица.

Како плус 100% сигурна утакмица...местена шо би реклее маалците може да го турите ова, само како естетски додаток на тикетот

Водкамикс и Бејбигрл (така се викаше новата клаберка нели???), убитачно досаден натрпевар, исходот се знае...универзмуски се створени едно за друго. Шубе коефициент...али тоа е!

едит: мора да допунам :pos: последниве двајца на сред работа ако им пуштиш добра трака ќе прекинат со онадење и ќе земат да денсаат :pos:...на таа двојка може и тончи да се прикључи

Утрински (сексуално) расположена:

Зошто Ада и Синдикат?
Во комбинацијава не можам да си помогнам, а да не гледам садо-мазо реквизитчиња, Синдикат пошто е гад ќе сака да биде садиста, Ада, ќе менува од садизам во мазохизам и на крај ќе почнат да си пуштаат крв од устата и ќе го имаат сексот на нивниот живот.

Зошто Леандра и Маркус?
Леа е така либерална, до ’срж, а Маркус е модератор на религија со про-христијански ставови, кога би имале секс они двајца ќе се дрма креветот од хедонистички пози.
+ по модераторска линија ... мхмхммм.

Зошто Скај Дог и Крејзи ин Лав?
Ова ми е новата комбинација, Милан, скинер, груб а сепак романтичар во душа, а Кејзи ин Лав, со желба за силен, а сепак нежен маж.
Ќе дознаат дека се создадени еден за друг и ќе завршат заедно со 3 деца, Милан ќе биде војник, а Марија политички настроена, ќе имаат среќно семејство и ќе завршат вечно заедно.
Децата ќе бидат контрадикторни на нив.

... јас и Разиел, зошто имаме сличен стил на пишување и пишуваме на англиски. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom