Кого зафркнавте денес

• Креатор на темата Креатор на темата John Galt
  • Време на започнување Време на започнување
Закаснев за час, и оваа вика стој на врата и ме прашува за име. Додека ме запишува, јас да излезам интересен и велам:
„Ај сеа кажи ми априлили и да седнам.“
Добив неоправдан и коцкаст поглед.
Не зафркнав никој, ама да споделев иронијата.

Професорката по германски!
И реков дека Марина(од прва клупа) е избегана и таа слепата ја запиша:tapp::vozbud:

Јас уште у 12 саат вечер одам у спалната и и викам на мама
МАМОООО ЈАС СЕА ЌЕ ОДАМ НА ШКОЛО,ТИ КАСНИШ НА РАБОТА..И оваа се избезуми,дури и не примети дека надвор е ноќе и рипна од краветот..Се скинав од смеење!!

Никого не зафркнав, а пробав:kesa: Не ме зафркнаја се додека не седнав да видим што има на кајгана - прво за Усаин Болт( уште сабјлечки), потоа за Раиконен, па за Лост - налет:icon_lol:

Па професорките по англиски,граѓанско,деловно и класната.....Плус девојката што ми се допаѓа со мерак ја зафркнав......

profesorot po praksa i kLasen ni e i rekov deka go viknaL direktorot pa gLupiot otide da vide zs go vikna:

Ние на еден професор му рековме дека долу во дворот е жена му (а учиме на 3 спрат) и си се прошета човекот фино-лепо до доле, и коа се качи шо да види, сеир во класот :)

Мене ме зафркнаа група граѓани што сабајле се јавуваа во некоја утринска емисија на ТВ да кажуваат “вицеви“. Ме насамарија така што од нивниот хумор добив нагон да општам со вц-шољата.

Никој за жал т.е заборев не ни ми текна то е сиромаштија..хаха

Едина добра фора што сум ја видел била лани со Кајгана весникот.Цел ден голем дел од нас беа во дилема дали е вистина или не:)

Еј стварно лани весникот :pos2:
Кога пола кајганџии го бараа низ трафикиве :pos:
Тоа беше добар штос, посебно што траеше и на втори април :)

Потсетете се од лани кајгана весник
Скарфејс, магде и Аксилон леле :pos: :pos: :pos:

колку само мене не ми успеа како што очекував и како секоја година, никој не ми наседна на мојте лаги :nesum: али затоа овој 1 април мене како ме начекале на сите исповерував.....али ова е прв пат така сите едно по друго да ми вратат зш ми ги собираа одамна мојте шали :vozbud::vozbud:Нај јака лага беше од една личност која во 8 ипол сабајле со сила ме стана од кревет тоа никад нема да го заборавам :vozbud::vozbud::vozbud: али ќе ја утепав !

неколку илјадници членови од еден светски форум за мобилна технологија и добив бан заради тоа али ме одбанираја некои фаци после пола час.
а вака лично не сум расположен за шеги.

Кој слушнал за галактичка плунка?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom