Кого зафркнавте денес

• Креатор на темата Креатор на темата John Galt
  • Време на започнување Време на започнување
Najvernite Drugari I Drugarki So Toa Sto Se Isponasav Kako Da Mi Imaat Nesto Najloso Na Svet:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh:

Ја на фејсбок пишав дека ми е роденден и сега си ги бројам жртвите....хеехех

i mozam uste da go kazam odgovorot koj obicno go dobivaf:
Soooooooooooooooooooooo kazi ziti se kazi so ti imam napreno ako barem malku me sakas kazi:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

VeS сега само што ја зафркнав, ама на глуп начин...

xaxa сама се зафркна, а сеа мислам нешто оригинално да ја шекна мајка ми ... хихи

VeS сега само што ја зафркнав, ама на глуп начин...
Не да беше глуп...:jaj:
А иначе денес ја зафркнав една другарка,а за другите не ни ми текна нешо да излажам.

ЈАс многу народ во стајата зафркнав ХАХА.Сабајлето влевам у школото и јас последен и има едно се е кај психолого.И му викам е Ване оди психолого те вика и он ее саа шо направих и оде :vozbud:

мајка ми ја извадив од памет...и се јавив и и викам во болница сум ме акна кола сеа раката ми е скршена да дојди да ме земи...

мајка ми ја извадив од памет...и се јавив и и викам во болница сум ме акна кола сеа раката ми е скршена да дојди да ме земи...

е ова е веке претеризам,,,да кажам ја вакво нешто кога ке идам дома ке треба да земам пола кило шекер и литро вода...хехе

Сам си се зафркнав.Требаше да учам за испит утре а книга не фатив уопште. Априлилили за мене.

Пошто бев станат во 1 после полноќ, ми беше досадно и немаше шо да правам до 7, и ја разбудив баба ми во 3 вечерта, и реков сум повратил и лошо ми е.Ја пратив да ми свари чај, стана жената, се изми лице и и реков апри ли ли ли:pos:

Идиотизам :tapp:

скоро цел клас, им кажав дека денес се скратени часовите...таман се израдуваа, идеше делот на разочарување...

Синоќа бев заебан најмногу во цел мој живот. Не можам да преболам шо паднав толку али ај :icon_lol:

Иначе денес да поминам по редот на цела група ги потерав да одат да ја купат новата скрипта по физиологија :pos: Ме пцуеа малце :kesa:

Едина добра фора што сум ја видел била лани со Кајгана весникот.Цел ден голем дел од нас беа во дилема дали е вистина или не:)
:nesvest::nesvest::nesvest:ЈА БЕВ ДА ГО БАРАМ У ВЕРО!!! И ТОА ГО БАРАВ МЕСЕЦ ДЕНА! И СЕА МИ КАЖУЕТЕ ДЕКА СТЕ РЕБРАЛЕ? АААААААААААААААААААААААААААА:wink::wink::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom