Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Е па, кога?? Ај на фууузбаљљљ дојди/те, ионака то Злочкото се понаша па не доаѓа на постфудбалски собиранки. Редно е и тебе да те видам, да ти видам убаво лице, стројно тело, очи, цициња :)! Те чекам, ОК!

Мери, не доаѓај, нема да си одиш, ќе се тепаат за тебе. или....подобро дојди ја и онака не играм со нив фудбал мажуретка сум. Можеме да попраиме муабет или да одиме некаде на кафе додека они играт фузбал и пак да се вратиме. Баш сакам да ја упознам сестрата на злобчето. :)

Недела 17ч30 мин. Се чекаме во 17ч15мин кај студентскиот дом Гоце Делчев или 17ч00 мин кај трафиката кај стариот театар во Центар, фудбалот се одржува во Форца Мобимак балонот. Доаѓаш?

Торчо, посел се жалиш шо Мацика сака да ти го втера и запознае на само, а ваму једино машко мажоретка??? Маце, готово, твој е. Упознавај го насамо.

:pos: :pos: :pos: нешо морам да жртвувам нели? Вие тепајте се пак, шутирајте го Делфин у карлица и тебе у фаца, јас ќе си праам филмови со Мери Џејн. Како шо се чувствувам пак секси неделава....мх мх мх мх...

хахахахахаааа...таму сум,вие тепајте се околу топката ја кје посматрам од страна,кје навивам,а после такви запотени ве носам на кафе може?

Може, сама доаѓаш или таа Злобната ќе ја домкнеш?
Плус, ние се чекаме на паркинг пред Форца во пет и петнајсе. Па дојди таму, да не се утнеме.
Послем, кафе-мафе, пиво, ово-оно. Нема да заебеш?

па види вака,ако сестрами не доаѓа тоаш ни ја не би дошла сама,ќе домкнам една лепотица со мене ако?

yes yes the more the better! :D Иам осечај оти неделава ќе биде закон. освен ако не излезе некое срање па да треба да си одам за струмица.

Домкни, од лепо лице со глава полна ум никогаш не се бега.
Ондак чекаме. А после кафе, пијачка, се знае, пошто сме лепотани интелигентни одиме да се легнеме некаде :):)!

готоо...у пет и петаесе на паркинг пред форца,а за другиот дел од муабетот чисто цумљам

Не цумљај, прашај сестру ти. Тешко сме одоливи. Особено јас.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom