Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Dimitarc - ја тебе би те легнал. Според тоа аватарот на перница (така подебелка) ми личиш па ќе те легнам и ќе си ги качам нозете врз тебе за да ми се одморат вениве... Ама никако ти врз мене оти како што си КУРпулентен има да ме смачкаш!!! :pos: :pos: :pos:

Ја би ја легнал таа (ако уопште е женско) што сите ја мразат т.е. yin yang, ПА ДА ИМ ПОКАЖАМ НА СИТЕ ФОРУМЏИИ ДЕКА ВМРО ГИ Е*Е СДСМ

Garfield напиша:
Ја би сакал да и ги видам цицињата на Мери Џејн, послем да ја лежам. И Марина Ох би ја лежел,да не заборавиме, кутрата никој не ја пријавува.
од каде сеа интерес за моите цициња?

GUSAR-VMRO напиша:
Ја би ја легнал таа (ако уопште е женско) што сите ја мразат т.е. yin yang, ПА ДА ИМ ПОКАЖАМ НА СИТЕ ФОРУМЏИИ ДЕКА ВМРО ГИ Е*Е СДСМ

Еби ја Шеќеринска за тоа да докажеш.

Ја не сум од СДСМ.

Не можам да признаам нешто што не е.

Дај нешто друго да признаам :)

yin yang напиша:
Еби ја Шеќеринска за тоа да докажеш.

Ја не сум од СДСМ.

Sto arno mu kaza sega, da znaes. Ama aj da ne komentiram poveke, ednas mu kazav okolu negovata "opsednatost" so toa.

Мери Џејн, сакам да ти видам цицињата онака, спортски, сакам да ти ги видам. Јебига, фетиш. Послем легнуење, подразумијева се тоа.

Шо, нејќеш? А бе ај.

П.С. Лу, олабај со то очите, тибам, тибам, не е питањево околу очи, ами околу легнуење.

П.П.С. Јин јанг, без разлика дали си од СеДеСе, Дуи, ПДП, ВМРО, ја би те легнал.

Garfield напиша:
Мери Џејн, сакам да ти видам цицињата онака, спортски, сакам да ти ги видам. Јебига, фетиш. Послем легнуење, подразумијева се тоа.

Шо, нејќеш? А бе ај.

П.С. Лу, олабај со то очите, тибам, тибам, не е питањево околу очи, ами околу легнуење.

П.П.С. Јин јанг, без разлика дали си од СеДеСе, Дуи, ПДП, ВМРО, ја би те легнал.
ај али само ради тоа шо сестрами ми збореше фини ствари за тебе:):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom